až -50 % na vybrané produkty

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Prohledejte web
adidas Summer
adidas Summer
adidas Summer
adidas Summer
adidas Summer
adidas Summer
adidas Summer
adidas Summer
adidas Summer
adidas Summer
Kód položky : IR6448
adidas

adidas Summer

Kód položky : IR6448
Kód výrobce: KMB61
adidas Summer jsou unisex dětské šortky pro juniory, oblíbené pro své pohodlí a zajímavý vzhled..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

adidas Summer jsou unisex dětské šortky pro juniory, oblíbené pro své pohodlí a zajímavý vzhled.

Tyto šortky jsou navrženy s ohledem na vaši osobní svobodu a pohyblivost, a proto jsou ideální volbou pro každodenní nošení. Vyrobili jsme je ze směsi bavlny, která je nejen měkká na dotek, ale zároveň vzdušná, což zaručuje, že se budete cítit svěže a pohodlně i v teplejších dnech. Pružný pas s nastavitelnou stahovací šňůrkou vám umožní perfektní přizpůsobení podle vašich preferencí, zajišťující optimální pohodlí po celý den. Tropický potisk dodává těmto šortkám unikátní a stylový vzhled, který snadno zkombinujete s vašimi oblíbenými tričky. Barevná paleta tropického vzoru vám umožní nekonečné možnosti kombinací, abyste vytvořili vlastní výrazný look. Pro praktičnost a bezpečnost máme pro vás připraveny kapsy na zip. Tyto kapsy jsou ideální pro uložení drobností, jako jsou klíče nebo mobilní telefon, a zajišťují, že budete mít všechno nezbytné stále po ruce. Abychom podpořili udržitelnost, bavlna v těchto šortkách byla získána od společnosti Better Cotton, což znamená, že si můžete být jisti, že přispíváte k odpovědnému využívání přírodních zdrojů. Oblečte si tyto šortky a nechte se unést pohodlím, stylem a praktičností každý den.

Specifikace:

  • Dětské Unisex Lifestyle šortky pro juniory
  • Better Cotton
  • Elastický nastavitelný pás
  • Boční kapsy na zip

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Šortky
    Pohlaví Děti
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Malé děti (4 - 10 let)
    Sbírka Originals

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Summer
    Šortky
    adidas Summer