sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Under Armour Knit
Under Armour Knit
Under Armour Knit
Under Armour Knit
Kód položky : 1363290-408
Isbn: 1363290-408
Under Armour

Under Armour Knit

Kód položky : 1363290-408
Isbn: 1363290-408
Chlapecká souprava ze syntetického materiálu, který skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Vnitřek soupravy je zdrsněný tak, aby lépe zachytával tělesné teplo a příjemně hřál. Díky svým vlastnostem se tato souprava výborně hodí pro všechny druhy sportů.Hladká úpletová vnější vrstva a kartáčovaný vnitřek pro měkké pohodlí a teplo. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. BUNDA: Otevřené kapsy na ruce. Žebrované manžety a spodní lem. KALHOTY: Žebrovaný pas s vnější stahovací šňůrkou. Prodává se pouze jako kompletní souprava. Délka nohavic od rozkroku: YMD 63,5 cm (+/- 5 cm dle velikosti). BUNDA: Volnější střih pro absolutní komfort. KALHOTY: Těsnější střih se zúženými nohavicemi s elastickými manžetami..
1.499,00
749,00
749,00
Ušetříte: 750,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
674,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • YSM YSM
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Chlapecká souprava ze syntetického materiálu, který skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Vnitřek soupravy je zdrsněný tak, aby lépe zachytával tělesné teplo a příjemně hřál. Díky svým vlastnostem se tato souprava výborně hodí pro všechny druhy sportů.

Hladká úpletová vnější vrstva a kartáčovaný vnitřek pro měkké pohodlí a teplo. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. BUNDA: Otevřené kapsy na ruce. Žebrované manžety a spodní lem. KALHOTY: Žebrovaný pas s vnější stahovací šňůrkou. Prodává se pouze jako kompletní souprava. Délka nohavic od rozkroku: YMD 63,5 cm (+/- 5 cm dle velikosti). BUNDA: Volnější střih pro absolutní komfort. KALHOTY: Těsnější střih se zúženými nohavicemi s elastickými manžetami.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Soupravy
Skupina Oblečení
Pohlaví Děti chlapci
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Pro teenagery
Prozatím bez komentářů
Under Armour Knit
Soupravy
Under Armour Knit