sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
Kód položky : IC0596
Isbn: IC0596
adidas

adidas Essentials

Kód položky : IC0596
Isbn: IC0596
Kód výrobce: ECP05
Dětská tepláková souprava adidas Essentials je ideální souprava pro aktivní děti..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Dětská tepláková souprava adidas Essentials je ideální souprava pro aktivní děti.

Naše tepláková souprava je navržena s ohledem na pohodlí vaších dětí a jejich neomezený pohyb při lezení, chůzi a objevování okolního světa. Obě části této teplákové soupravy jsou vyrobeny z měkké tkaniny, aby se vaše děti cítily pohodlně a nerušeně při všech svých malých dobrodružstvích. Elastický pas a žebrované manžety společně udržují kalhoty na svém místě, zatímco kapuce podtrhuje sportovní charakter a poskytuje dodatečnou ochranu, když se ochladí. Věříme, že každý okamžik je příležitostí k novým zážitkům, proto jsme se zaměřili na detaily, které umožňují maximální pohodlí a volnost pohybu. Ale to není všechno! Vaše děti a adidas mají stejný cíl - celodenní zábavu a zároveň péči o náš společný domov. Proto je tato tepláková souprava vyrobena ze 100% recyklovaného materiálu, což je jen jedno z opatření při snižování plastového odpadu. Jsme hrdí na to, že se můžeme podílet na úsilí o udržitelnější budoucnost. A nakonec naše logo adidas upozorňuje na to, kdo jsou nejnovější členové této sportovní komunity. S námi je každý krok dětského dobrodružství spojen s lehkostí, radostí a ohleduplností k naší planetě. Ve společnosti adidas věříme, že naše děti jsou připraveny na každou výzvu!

Specifikace:

  • Unisex tepláková souprava pro miminka
  • Kapuce
  • Zapínání na zip
  • Elastický pas s šňůrkou
  • logo adidas
  • Elastické manžety

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Soupravy
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Děti
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Malé děti (0 – 4roky)
    Sbírka Sportswear
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    adidas Essentials
    Soupravy
    adidas Essentials