Prohledejte web
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
adidas Tiro
Kód položky : IS1506
adidas

adidas Tiro

Kód položky : IS1506
Kód výrobce: KMQ39
Pánská mikina adidas Tiro je perfektní volbou pro procházky městskými ulicemi nebo pro radost z přírody..
1.699,00
1.699,00
1.699,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Pánská mikina adidas Tiro je perfektní volbou pro procházky městskými ulicemi nebo pro radost z přírody.

Tato mikina adidas Tiro kombinuje odolnost pouliční módy s ikonickým stylem Tiro. Díky klasickým 3 pruhům na rukávech a logu adidas Badge of Sport na hrudi budete reprezentovat svou značku po celý den. Podšité kapsy nabízejí praktický úložný prostor, zatímco žebrované manžety a spodní lem udržují váš outfit jednoduchý, ale efektivní. Tato pohodlná a lehká mikina je vyrobena z měkké směsi materiálů a má výrazné detaily, včetně kontrastního ramenního panelu a kontrastních žebrovaných lemů. Ať už vyrazíte do města nebo do posilovny, budete poutat pozornost. A co víc, tato mikina je částečně vyrobena z recyklovaných a obnovitelných materiálů, což představuje zodpovědný přístup k módě. Nechte tedy svůj outfit mluvit za vás - pohodlně a stylově.

Specifikace:

  • Pánska mikina s kapucí
  • Zapínání na zip
  • Boční kapsy
  • logo adidas

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Soupravy
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Muži
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Sportswear

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    adidas Tiro
    Soupravy
    adidas Tiro