sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike NikeCourt Dri-FIT Victory
Nike NikeCourt Dri-FIT Victory
Nike NikeCourt Dri-FIT Victory
Nike NikeCourt Dri-FIT Victory
Kód položky : DH9552-010
Isbn: DH9552-010
Nike

Nike NikeCourt Dri-FIT Victory

Kód položky : DH9552-010
Isbn: DH9552-010
LEHKÁ NEZBYTNOST. V téhle sukni ovládneš kurt. Tenhle rozevlátý a pružný kousek je vyrobený z lehkého materiálu, který tvoří nejméně ze 75 % vlákna z recyklovaného polyesteru. Přední plisovaný díl dává dost prostoru při přebíhání a skluzech. Výhody Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. Lehký žerzej je měkký, prodyšný a hodně pružný. Pod lem vnitřních kraťasů si můžeš pohodlně schovat míčky. Široký pas je pružný a pohodlně drží na místě. Podrobnosti o produktu Standardní střih působí ležérně a uvolněně Svrchní část: 88 % polyester / 12 % elastan. Spodní šortky: 83 % polyester / 17 % elastan. Pas: 89 % polyester / 11 % elastan. Podšívka klínku: 100 % polyester. Prát v pračce Dovoz.

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.229,00
1.229,00
1.229,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

LEHKÁ NEZBYTNOST.


V téhle sukni ovládneš kurt. Tenhle rozevlátý a pružný kousek je vyrobený z lehkého materiálu, který tvoří nejméně ze 75 % vlákna z recyklovaného polyesteru. Přední plisovaný díl dává dost prostoru při přebíhání a skluzech.


Výhody

Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí.
Lehký žerzej je měkký, prodyšný a hodně pružný.
Pod lem vnitřních kraťasů si můžeš pohodlně schovat míčky.
Široký pas je pružný a pohodlně drží na místě.

Podrobnosti o produktu

Standardní střih působí ležérně a uvolněně
Svrchní část: 88 % polyester / 12 % elastan. Spodní šortky: 83 % polyester / 17 % elastan. Pas: 89 % polyester / 11 % elastan. Podšívka klínku: 100 % polyester.
Prát v pračce
Dovoz

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Sukně
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Tenis
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike NikeCourt Dri-FIT Victory
Sukně
Nike NikeCourt Dri-FIT Victory