sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
adidas 4ATHLTS
adidas 4ATHLTS
adidas 4ATHLTS
adidas 4ATHLTS
adidas 4ATHLTS
adidas 4ATHLTS
adidas 4ATHLTS
adidas 4ATHLTS
Kód položky : HB1312
Isbn: HB1312
adidas

adidas 4ATHLTS

Kód položky : HB1312
Isbn: HB1312
Kód výrobce: MIR49
adidas 4ATHLTS je unisex tréninková taška, ve které můžete nosit drobné předměty..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

699,00
429,00
429,00
Ušetříte: 270,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
343,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • NS Univ.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas 4ATHLTS je unisex tréninková taška, ve které můžete nosit drobné předměty.

S touto praktickou taškou budete mít všechny své nezbytnosti vždy po ruce, ať už se chystáte do posilovny, nebo si užít den ve městě. Je dokonale navržena pro bezpečné uložení klíčů, peněženky, telefonu a dalších drobností, které potřebujete mít u sebe. Přední kapsa na zip usnadňuje a usnadňuje organizaci vašich věcí, zatímco nastavitelný a odnímatelný ramenní popruh zajišťuje pohodlné nošení v případě potřeby. Vnitřní prostor tašky je promyšlený a její kompaktní rozměry 18 cm x 14 cm x 4 cm nabízejí dostatek místa pro vše potřebné, aniž by taška byla příliš objemná.

Specifikace:

  • Unisex tréninková taška
  • Rozměry: 18 cm x 14 cm x 4 cm
  • Přední kapsa na zip
  • Nastavitelný odnímatelný popruh
  • Složení: 100% nylon

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Crossbody, ledvinky
    Skupina Doplňky
    Pohlaví Unisex
    Sport Trénink
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Performance
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    adidas 4ATHLTS
    Crossbody, ledvinky
    adidas 4ATHLTS