sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Kód položky : CV0063-838
Nike

Nike One

Kód položky : CV0063-838
Dámská tréninková taška Nike One(18L)JEDNA TAŠKA NA CELÝ VÁŠ DEN.Taška Nike One Tote Bag je řešením, jak do svého dne uložit vše potřebné. Od práce či školy až po cvičení - univerzální design pojme vše, co potřebujete. Do lehké tašky můžete naložit notebook, podložku na jógu, láhev s vodou a vše ostatní, abyste si podmanili svůj den. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50 % z recyklovaných polyesterových vláken.Úložiště mimo dohledProstorný hlavní prostor se v horní části široce otevírá. Do polstrovaného pouzdra uvnitř se vejde notebook a do síťované kapsy se vejdou menší věci.Pružný popruh na boku se dá stáhnout, abyste mohli nosit karimatku nebo přehoz. Kapsy na každé straně - jedna na zip a jedna na magnet - pomáhají udržet menší věci na svém místě.Pohodlná taškaOdolné rukojeti se zaklapnou, takže můžete tašku vzít a jít. Vnitřní kapsa na láhev vám pomůže udržet vodu ve svislé poloze a po ruce. Kovové akcenty Swoosh zajišťují odolné stahování zipů. Další podrobnosti 15"" V x 21"" Š x 5"" H18 l100% polyesterVyčištění na místěImportováno100% POLYESTER.
1.499,00
1.499,00
1.499,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • MISC Univ.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Dámská tréninková taška Nike One
(18L)
JEDNA TAŠKA NA CELÝ VÁŠ DEN.
Taška Nike One Tote Bag je řešením, jak do svého dne uložit vše potřebné. Od práce či školy až po cvičení - univerzální design pojme vše, co potřebujete. Do lehké tašky můžete naložit notebook, podložku na jógu, láhev s vodou a vše ostatní, abyste si podmanili svůj den. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50 % z recyklovaných polyesterových vláken.

Úložiště mimo dohled
Prostorný hlavní prostor se v horní části široce otevírá. Do polstrovaného pouzdra uvnitř se vejde notebook a do síťované kapsy se vejdou menší věci.
Pružný popruh na boku se dá stáhnout, abyste mohli nosit karimatku nebo přehoz. Kapsy na každé straně - jedna na zip a jedna na magnet - pomáhají udržet menší věci na svém místě.
Pohodlná taška
Odolné rukojeti se zaklapnou, takže můžete tašku vzít a jít. Vnitřní kapsa na láhev vám pomůže udržet vodu ve svislé poloze a po ruce.
Kovové akcenty Swoosh zajišťují odolné stahování zipů.

Další podrobnosti



  • 15"" V x 21"" Š x 5"" H




  • 18 l




  • 100% polyester




  • Vyčištění na místě




  • Importováno




100% POLYESTER

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tašky
Skupina Doplňky
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike One
Tašky
Nike One