Prohledejte web
Nike AIR MAX AP
Nike AIR MAX AP
Nike AIR MAX AP
Nike AIR MAX AP
Nike AIR MAX AP
Nike AIR MAX AP
Kód položky : CU4826-100
Isbn: CU4826-100
Nike

Nike AIR MAX AP

Kód položky : CU4826-100
Isbn: CU4826-100
DOKONALÁ HARMONIE MEZI OSVĚDČENÝM A NOVÝM. V elegantní a sportovní botě Nike Air Max AP pohodlně překročíš most mezi minulostí a současností. Náznaky tradičních prvků odkazují na model Air Max 97 a uhlazený svršek s měkčí mezipodešví dodává botě moderní ráz. Nízkoprofilové provedení s polstrovaným lemem, vzdušnou síťovinou a pohodlnou svrchní vrstvou stélky úžasně doladí každý outfit. Výhody - Kombinace prvotřídní kůže s prodyšnou síťovinou na svršku působí tradičně, a přitom je lehká a pohodlná. Inovativní jednotku Air po celé délce stojí za to vyzkoušet. Původně byla navržená pro výkonnostní běhání, ale teď má elegantní nižší profil, který vypadá naprosto senzačně. Pěnová mezipodešev je neuvěřitelně měkká a dodává energii na každém kroku. Podrážka z gumy neklouže a je odolná. Podrobnosti o produktu:Reflexní děrování a logo na patě a špičce. Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku. Logo Swoosh z TPU. Pohodlná svrchní vrstva stélky. Poutko..
Prosečna ocena:
3.299,00
2.199,00
2.199,00
Ušetříte: 1.100,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.759,00
Informujte mě o slevách
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 12.5 47 30.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

DOKONALÁ HARMONIE MEZI OSVĚDČENÝM A NOVÝM.

V elegantní a sportovní botě Nike Air Max AP pohodlně překročíš most mezi minulostí a současností. Náznaky tradičních prvků odkazují na model Air Max 97 a uhlazený svršek s měkčí mezipodešví dodává botě moderní ráz. Nízkoprofilové provedení s polstrovaným lemem, vzdušnou síťovinou a pohodlnou svrchní vrstvou stélky úžasně doladí každý outfit.
Výhody - Kombinace prvotřídní kůže s prodyšnou síťovinou na svršku působí tradičně, a přitom je lehká a pohodlná. Inovativní jednotku Air po celé délce stojí za to vyzkoušet. Původně byla navržená pro výkonnostní běhání, ale teď má elegantní nižší profil, který vypadá naprosto senzačně. Pěnová mezipodešev je neuvěřitelně měkká a dodává energii na každém kroku. Podrážka z gumy neklouže a je odolná.

Podrobnosti o produktu:
Reflexní děrování a logo na patě a špičce. Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku. Logo Swoosh z TPU. Pohodlná svrchní vrstva stélky. Poutko.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Lifestyle
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Nejnovější recenze produktu

Jana
Jana
15.07.2023. 18:59
Nike AIR MAX AP
Tenisky
Nike AIR MAX AP