sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Nike KYRIE LOW 5
Kód položky : DJ6012-001
Isbn: DJ6012-001
Nike

Nike KYRIE LOW 5

Kód položky : DJ6012-001
Isbn: DJ6012-001
Kyrie Low 5Basketbalové botyKyrie svou prací nohama a zpracováním míče motá obránce a vytváří si prostor, který potřebuje k rozehrávce. Model Kyrie Low 5, navržený pro jeho rychlou a mazanou hru, umožňuje hráčům, kteří využívají svou rychlost a vícesměrné schopnosti, zůstat pod kontrolou a zároveň využívat vytvořeného odstupu. Přiléhavý střih jako rukaviceTkaničky se v přední části boty proplétají vzájemně propojenými pásky. Když tkaničky utáhnete, stáhnou se dolů a pomáhají udržet nohu v pohodlí a bezpečí. Responzivní pocitPěna v mezipodešvi je měkká a hladká, zároveň vás udržuje nízko u země a zvyšuje pocit z hřiště. Vrchní jednotka Zoom Air pod míčem chodidla reaguje na vaši sílu přívalem zpětné energie při každém kroku. Generativní trakcePočítačem generovaný vzorek podrážky vám umožní hbitě zrychlovat, zpomalovat a měnit směr, což vám pomůže mít pocit kontroly nad svým pohybem. .
3.099,00
2.479,00
2.107,00
Ušetříte: 992,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.983,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Kyrie Low 5
Basketbalové boty
Kyrie svou prací nohama a zpracováním míče motá obránce a vytváří si prostor, který potřebuje k rozehrávce. Model Kyrie Low 5, navržený pro jeho rychlou a mazanou hru, umožňuje hráčům, kteří využívají svou rychlost a vícesměrné schopnosti, zůstat pod kontrolou a zároveň využívat vytvořeného odstupu.

Přiléhavý střih jako rukavice
Tkaničky se v přední části boty proplétají vzájemně propojenými pásky. Když tkaničky utáhnete, stáhnou se dolů a pomáhají udržet nohu v pohodlí a bezpečí.
Responzivní pocit
Pěna v mezipodešvi je měkká a hladká, zároveň vás udržuje nízko u země a zvyšuje pocit z hřiště. Vrchní jednotka Zoom Air pod míčem chodidla reaguje na vaši sílu přívalem zpětné energie při každém kroku.
Generativní trakce
Počítačem generovaný vzorek podrážky vám umožní hbitě zrychlovat, zpomalovat a měnit směr, což vám pomůže mít pocit kontroly nad svým pohybem.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Unisex
Sport Basketbal
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike KYRIE LOW 5
Tenisky
Nike KYRIE LOW 5