Prohledejte web
SALOMON SUPERCROSS 4
SALOMON SUPERCROSS 4
SALOMON SUPERCROSS 4
SALOMON SUPERCROSS 4
SALOMON SUPERCROSS 4
SALOMON SUPERCROSS 4
SALOMON SUPERCROSS 4
SALOMON SUPERCROSS 4
Kód položky : L41731600
Isbn: L41731600
SALOMON

SALOMON SUPERCROSS 4

Kód položky : L41731600
Isbn: L41731600
Super přilnavá trailová bota SUPERCROSS 4 GORE-TEX je nekompromisní trailový rebel s ještě většími výstupky a extra drážkami pro zamezení usazování bahna a mimořádnou přilnavost. Jejich podrážka připomínající pneumatiku spolu s odolným, nepromokavým svrškem a konstrukcí Sensifit zajistí vynikající držení, přizpůsobení a nepopiratelné pohodlí. Je mimořádně výkonná, přilnavá a zaměřená na dobrodružství na stezkách.Mimořádná přilnavost: Vylepšená adheze díky mimořádně přilnavé podešvi Contagrip® a geometrii výstupků speciálně navržené pro lepší přilnavost a zamezení usazování bahna.Vodě odolná ochrana a ochrana proti povětrnostním vlivům: Je vybavena membránou Gore-Tex, která vás plně ochrání před nepřízní počasí.Dlouhodobý komfort: Tato obuv kombinuje měkkou podšívku, širší pohodlný střih a tlumící pěnu Fuze Surge v mezipodešvi.GORE-TEX: GORE-TEX® udrží vaše nohy v suchu, a to jak zvenku, tak i zevnitř.Mud Contagrip®: Podešev Mud Contagrip® je vyrobena pro maximální přilnavost na nezpevněném, měkkém, členitém a nerovném povrchu a využívá hluboké, ostré výstupky ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost.Fuze Surge: Pěna Fuze Surge, která se skládá z jedné z našich nejměkčích směsí EVA a přírodních materiálů, je odpružená pro okamžité pohodlí a dostatečně citlivá pro udržení vysoké úrovně odrazu. Tato směs mezipodešve, navržená s použitím menšího množství umělých polymerů, přináší přirozenější, plynulejší a zároveň dynamičtější pohyb.Chevron lugs - Výrazný vzor výstupků podrážky poskytuje záběr ve více směrech pro lepší přenos síly na měkkém povrchu, jako je bahno nebo nekompaktní hlína.SensiFit™ - SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru.Stélka: vysekávaná pěna OrthoLite® - OrthoLite® stélka zajišťuje suché a zdravé prostředí pro vaši nohu a lepší odpružení.Quicklace™ - Minimalistické a pevné kevlarové tkaničky utažené jedním tahem. Snadné a rychlé zavazování a rozvazování tkaniček..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Super přilnavá trailová bota SUPERCROSS 4 GORE-TEX je nekompromisní trailový rebel s ještě většími výstupky a extra drážkami pro zamezení usazování bahna a mimořádnou přilnavost. Jejich podrážka připomínající pneumatiku spolu s odolným, nepromokavým svrškem a konstrukcí Sensifit zajistí vynikající držení, přizpůsobení a nepopiratelné pohodlí. Je mimořádně výkonná, přilnavá a zaměřená na dobrodružství na stezkách.

  • Mimořádná přilnavost: Vylepšená adheze díky mimořádně přilnavé podešvi Contagrip® a geometrii výstupků speciálně navržené pro lepší přilnavost a zamezení usazování bahna.
  • Vodě odolná ochrana a ochrana proti povětrnostním vlivům: Je vybavena membránou Gore-Tex, která vás plně ochrání před nepřízní počasí.
  • Dlouhodobý komfort: Tato obuv kombinuje měkkou podšívku, širší pohodlný střih a tlumící pěnu Fuze Surge v mezipodešvi.
  • GORE-TEX: GORE-TEX® udrží vaše nohy v suchu, a to jak zvenku, tak i zevnitř.
  • Mud Contagrip®: Podešev Mud Contagrip® je vyrobena pro maximální přilnavost na nezpevněném, měkkém, členitém a nerovném povrchu a využívá hluboké, ostré výstupky ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost.
  • Fuze Surge: Pěna Fuze Surge, která se skládá z jedné z našich nejměkčích směsí EVA a přírodních materiálů, je odpružená pro okamžité pohodlí a dostatečně citlivá pro udržení vysoké úrovně odrazu. Tato směs mezipodešve, navržená s použitím menšího množství umělých polymerů, přináší přirozenější, plynulejší a zároveň dynamičtější pohyb.
  • Chevron lugs - Výrazný vzor výstupků podrážky poskytuje záběr ve více směrech pro lepší přenos síly na měkkém povrchu, jako je bahno nebo nekompaktní hlína.
  • SensiFit™ - SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru.
  • Stélka: vysekávaná pěna OrthoLite® - OrthoLite® stélka zajišťuje suché a zdravé prostředí pro vaši nohu a lepší odpružení.
  • Quicklace™ - Minimalistické a pevné kevlarové tkaničky utažené jedním tahem. Snadné a rychlé zavazování a rozvazování tkaniček.

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Muži
    Sport Outdoor
    Značky SALOMON
    Věk Dospělí
    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Sačuvano u omiljne
    Dostupné barvy:1
    SALOMON SUPERCROSS 4
    Tenisky
    SALOMON SUPERCROSS 4