Prohledejte web
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Nike Star Runner 3
Kód položky : DA2776-004
Isbn: DA2776-004
Nike

Nike Star Runner 3

Kód položky : DA2776-004
Isbn: DA2776-004
Nike Star Runner 3 Silniční běžecké boty pro velké dětí VYROBENÉ PRO RYCHLÉ HVĚZDY. Je to pořádná hvězdná síla. Nike Star Runner 3 vystřeluje k nebi díky všestranným botám na běhání, skákání a hraní. Jsou posíleny odolností a prodyšností tam, kde ji potřebuješ. Navíc superměkká pěna a spousta flexibility raketově zvyšují pohodlí při každém pohybu. Byly navrženy s ohledem na planetu, takže jsou vyrobeny z nejméně 20% recyklovaného obsahu podle hmotnosti. Run Ready Recyklovaná síťovina na přední části boty vám pomůže zůstat v pohodě a poskytne prstům prostor pro pohyb. Syntetická kůže kolem paty poskytuje stabilitu a odolnost. Pohodlí odpružení Pěna pod chodidlem a měkká stélka jsou měkké a pružné, takže každý krok a došlap jsou pohodlné. Star-Studded Traction Gumová podrážka má drážky pro flexibilitu a tvarované hvězdičky, které vám poskytují trakci v jakémkoli směru. Pryž využívá asi 9% Nike Grind vyrobeného z recyklovaného výrobního odpadu. Překrytí přes špičku prstu poskytuje vrstvu odolnosti, když prsty u nohy táhnete. Vodopádový tvar kolem kotníku (s extra vycpávkou) poskytuje pohodlí při vklouznutí. Další podrobnosti 100% recyklované tkaničky.

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

Kup 2 označené produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

1.199,00
959,00
959,00
Ušetříte: 240,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
767,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 4.5Y 36.5 23.5
  • 5Y 37.5 23.5
  • 5.5Y 38 24
  • 6Y 38.5 24
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike Star Runner 3 Silniční běžecké boty pro velké dětí VYROBENÉ PRO RYCHLÉ HVĚZDY. Je to pořádná hvězdná síla. Nike Star Runner 3 vystřeluje k nebi díky všestranným botám na běhání, skákání a hraní. Jsou posíleny odolností a prodyšností tam, kde ji potřebuješ. Navíc superměkká pěna a spousta flexibility raketově zvyšují pohodlí při každém pohybu. Byly navrženy s ohledem na planetu, takže jsou vyrobeny z nejméně 20% recyklovaného obsahu podle hmotnosti. Run Ready Recyklovaná síťovina na přední části boty vám pomůže zůstat v pohodě a poskytne prstům prostor pro pohyb. Syntetická kůže kolem paty poskytuje stabilitu a odolnost. Pohodlí odpružení Pěna pod chodidlem a měkká stélka jsou měkké a pružné, takže každý krok a došlap jsou pohodlné. Star-Studded Traction Gumová podrážka má drážky pro flexibilitu a tvarované hvězdičky, které vám poskytují trakci v jakémkoli směru. Pryž využívá asi 9% Nike Grind vyrobeného z recyklovaného výrobního odpadu. Překrytí přes špičku prstu poskytuje vrstvu odolnosti, když prsty u nohy táhnete. Vodopádový tvar kolem kotníku (s extra vycpávkou) poskytuje pohodlí při vklouznutí.

Další podrobnosti

  • 100% recyklované tkaničky

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Děti
    Sport Lifestyle
    Značky Nike
    Věk Pro teenagery
    Materiál Eco

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Star Runner 3
    Tenisky
    Nike Star Runner 3