sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Nike React Pegasus Trail 4
Kód položky : DJ6159-500
Isbn: DJ6159-500
Nike

Nike React Pegasus Trail 4

Kód položky : DJ6159-500
Isbn: DJ6159-500
ENERGIE NA SILNICI I HORSKOU STEZKU. Běhání je tvůj každodenní rituál, který tě při hledání nových dobrodružství a cílů přenese z asfaltu na lesní stezky. Bota Nike React Pegasus Trail 4 tě díky své skvělé opoře a pružnosti donese tam, kam jen budeš chtít. Podrážka tě podrží v kamenitém terénu, ale i na silnici ti nabídne příjemný pocit. Tahle okřídlená klasika je připravená vzít tě na dobrodružství v terénu. Lehká, ale odolná - Údaje získané od běžců nám pomohly vyrobit a umístit napříč svrškem speciální síťovinu, která je odolná a prodyšná. Na špičku jsme umístili ještě další dodatečnou krycí vrstvu, která zvyšuje odolnost boty. Opora pro tvoje kroky - Technologie Flywire s integrovaným páskem ve střední části poskytuje dokonalou oporu a chodilo tak zůstane tam, kde má být. Pohyb nabitý energií - Technologie Nike React využívá odlehčenou odolnou pěnu, která skvěle pruží při každém kroku. Přilnavost, která tě podrží - Gumová podrážka má speciální vzorek, který vznikl na základě dat od běžců a běžkyň, jako jsi ty. Ten zaručuje přilnavost v klíčových částech, pomáhá ti zůstat na nohou a držet stabilitu na kamenitých stezkách a zároveň zajišťuje pohodlí na silnici. Další výhody:Gumová podrážka přesahuje na špičku a zvyšuje tak odolnost boty. Podrobnosti o produktu:Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku..
3.499,00
2.299,00
1.954,00
Ušetříte: 1.545,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.839,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

ENERGIE NA SILNICI I HORSKOU STEZKU.

Běhání je tvůj každodenní rituál, který tě při hledání nových dobrodružství a cílů přenese z asfaltu na lesní stezky. Bota Nike React Pegasus Trail 4 tě díky své skvělé opoře a pružnosti donese tam, kam jen budeš chtít. Podrážka tě podrží v kamenitém terénu, ale i na silnici ti nabídne příjemný pocit. Tahle okřídlená klasika je připravená vzít tě na dobrodružství v terénu.
Lehká, ale odolná - Údaje získané od běžců nám pomohly vyrobit a umístit napříč svrškem speciální síťovinu, která je odolná a prodyšná. Na špičku jsme umístili ještě další dodatečnou krycí vrstvu, která zvyšuje odolnost boty.
Opora pro tvoje kroky - Technologie Flywire s integrovaným páskem ve střední části poskytuje dokonalou oporu a chodilo tak zůstane tam, kde má být.
Pohyb nabitý energií - Technologie Nike React využívá odlehčenou odolnou pěnu, která skvěle pruží při každém kroku.
Přilnavost, která tě podrží - Gumová podrážka má speciální vzorek, který vznikl na základě dat od běžců a běžkyň, jako jsi ty. Ten zaručuje přilnavost v klíčových částech, pomáhá ti zůstat na nohou a držet stabilitu na kamenitých stezkách a zároveň zajišťuje pohodlí na silnici.

Další výhody:
Gumová podrážka přesahuje na špičku a zvyšuje tak odolnost boty.

Podrobnosti o produktu:
Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike React Pegasus Trail 4
Tenisky
Nike React Pegasus Trail 4