sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Nike Air Zoom Pegasus 39
Kód položky : DH4072-001
Isbn: DH4072-001
Nike

Nike Air Zoom Pegasus 39

Kód položky : DH4072-001
Isbn: DH4072-001
ENERGIE NA DLOUHÉ KILOMETRY. Běh je tvůj každodenní rituál a každý krok tě přibližuje ke stanovenému cíli. V botách Nike Air Zoom Pegasus 39 s intuitivním designem můžeš na tréninku i při běhání překonat sebe sama. Svršek je odlehčenější než u modelu Pegasus 38 a dá se nosit v každém ročním období. Příjemně obepíná nohu a zpevňuje ji. Tlumení pod chodidlem a dvě jednotky Zoom Air (o jednu víc, než u modelu Peg 38) dodají tvému kroku šmrnc. Tvůj dobře známý kousek s křídly na tréninky je zpátky. Čas vzlétnout. Naprosté pohodlí - Extra polstrování na jazyku a lemu zaručuje, že noha je v pohodlí. Po celém svršku jsme umístili speciální síťovinu, která je pevnější a pružnější než běžné síťoviny a zaručuje odlehčenou prodyšnost. Opora pro tvoje kroky - Technologie Flywire s integrovaným páskem ve střední části poskytuje dokonalou oporu a chodilo tak zůstane tam, kde má být. Nazuj, vyběhni a užívej si - Technologie Nike React využívá odlehčenou odolnou pěnu, která skvěle pruží při každém kroku. Zkombinovali jsme ji s jednotkou Air Zoom v přední části chodidla a na patě pro pořádnou dávku energie. Pohotové změny směru - Tvar paty jsme navrhli tak, aby maximalizovala pohodlí při došlapu a umožnila ti snadný přechod z paty na špičku. K tomu jsme přidali silnou pěnu, která citlivě reaguje při každém kroku. Další výhody:Jazyk je oddělený od svršku, takže zůstává dost prostoru pro různě tvarovaná chodidla. Mřížkovaný vzor podrážky zaručuje vynikající trakci. Drážky na gumové podrážce umožňují přirozený pohyb. Podrobnosti o produktu:Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku..
3.299,00
2.139,00
1.818,00
Ušetříte: 1.481,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.711,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

ENERGIE NA DLOUHÉ KILOMETRY.

Běh je tvůj každodenní rituál a každý krok tě přibližuje ke stanovenému cíli. V botách Nike Air Zoom Pegasus 39 s intuitivním designem můžeš na tréninku i při běhání překonat sebe sama. Svršek je odlehčenější než u modelu Pegasus 38 a dá se nosit v každém ročním období. Příjemně obepíná nohu a zpevňuje ji. Tlumení pod chodidlem a dvě jednotky Zoom Air (o jednu víc, než u modelu Peg 38) dodají tvému kroku šmrnc. Tvůj dobře známý kousek s křídly na tréninky je zpátky. Čas vzlétnout.
Naprosté pohodlí - Extra polstrování na jazyku a lemu zaručuje, že noha je v pohodlí. Po celém svršku jsme umístili speciální síťovinu, která je pevnější a pružnější než běžné síťoviny a zaručuje odlehčenou prodyšnost.
Opora pro tvoje kroky - Technologie Flywire s integrovaným páskem ve střední části poskytuje dokonalou oporu a chodilo tak zůstane tam, kde má být.
Nazuj, vyběhni a užívej si - Technologie Nike React využívá odlehčenou odolnou pěnu, která skvěle pruží při každém kroku. Zkombinovali jsme ji s jednotkou Air Zoom v přední části chodidla a na patě pro pořádnou dávku energie.
Pohotové změny směru - Tvar paty jsme navrhli tak, aby maximalizovala pohodlí při došlapu a umožnila ti snadný přechod z paty na špičku. K tomu jsme přidali silnou pěnu, která citlivě reaguje při každém kroku.

Další výhody:
Jazyk je oddělený od svršku, takže zůstává dost prostoru pro různě tvarovaná chodidla. Mřížkovaný vzor podrážky zaručuje vynikající trakci. Drážky na gumové podrážce umožňují přirozený pohyb.

Podrobnosti o produktu:
Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Air Zoom Pegasus 39
Tenisky
Nike Air Zoom Pegasus 39