Prohledejte web
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
Kód položky : DJ5635-780
Isbn: DJ5635-780
Nike

Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF

Kód položky : DJ5635-780
Isbn: DJ5635-780
Obuj si model Vapor 15 Academy TF a hřiště bude patřit tobě. Kopačky jsou vybavené jednotkou Zoom Air a pružný materiál NikeSkin zajišťuje mimořádný kontakt s míčem, takže můžeš ovládnout zápas i v posledních minutách – když na tom záleží nejvíc. Air znamená i rychlost.Vítej na hřišti, jednotko Zoom - Poprvé v historii vyvinula společnost Nike úplně novou jednotku Zoom Air. Je umístěná přímo v podrážce a zaručuje další úroveň odpruženého tlumení pod chodidlem. Můžeš se tak na hřišti pohybovat rychleji a uniknout soupeři, když to právě potřebuješ – ať už chceš skórovat góly, získat míč jako první nebo uniknout obráncům.Ovládni rychlost - Vnitřní konstrukce regulující rychlost je z tenkého, a přitom silného materiálu, který chodidlo bezpečně drží na podrážce, nepřidává hmotnost a optimálně fixuje.Záběr a start - Gumová podrážka zajišťuje trakci na umělém povrchu.Vylepšený střih - Přepracovaný design má vylepšený střih, který se lépe přizpůsobí chodidlu. Provedli jsme mnoho zátěžových testů u stovek sportovců a sportovkyň. Výsledkem je tvarovaná špička a lepší fixace paty.Míč na dotek - Ve svršku je materiál NikeSkin, který do jedné tenké vrstvy spojuje měkkou a pružnou síťovinu. Míč máš pod kontrolou a dá ti skutečný pocit fotbalu naboso.Podrobnosti o produktu: Určená na kratší, umělé povrchy. Polstrovaná stélka..

Kup 2 různé produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

2.299,00
1.799,00
1.799,00
Ušetříte: 500,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.439,00
Informujte mě o slevách
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Obuj si model Vapor 15 Academy TF a hřiště bude patřit tobě. Kopačky jsou vybavené jednotkou Zoom Air a pružný materiál NikeSkin zajišťuje mimořádný kontakt s míčem, takže můžeš ovládnout zápas i v posledních minutách – když na tom záleží nejvíc. Air znamená i rychlost.

Vítej na hřišti, jednotko Zoom - Poprvé v historii vyvinula společnost Nike úplně novou jednotku Zoom Air. Je umístěná přímo v podrážce a zaručuje další úroveň odpruženého tlumení pod chodidlem. Můžeš se tak na hřišti pohybovat rychleji a uniknout soupeři, když to právě potřebuješ – ať už chceš skórovat góly, získat míč jako první nebo uniknout obráncům.

  • Ovládni rychlost - Vnitřní konstrukce regulující rychlost je z tenkého, a přitom silného materiálu, který chodidlo bezpečně drží na podrážce, nepřidává hmotnost a optimálně fixuje.
  • Záběr a start - Gumová podrážka zajišťuje trakci na umělém povrchu.
  • Vylepšený střih - Přepracovaný design má vylepšený střih, který se lépe přizpůsobí chodidlu. Provedli jsme mnoho zátěžových testů u stovek sportovců a sportovkyň. Výsledkem je tvarovaná špička a lepší fixace paty.
  • Míč na dotek - Ve svršku je materiál NikeSkin, který do jedné tenké vrstvy spojuje měkkou a pružnou síťovinu. Míč máš pod kontrolou a dá ti skutečný pocit fotbalu naboso.
  • Podrobnosti o produktu: Určená na kratší, umělé povrchy. Polstrovaná stélka.

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Muži
    Sport Fotbal
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů
    Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF
    Tenisky
    Nike ZOOM VAPOR 15 ACADEMY TF