Prohledejte web
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Nike Air Max Bella TR 5
Kód položky : DD9285-001
Isbn: DD9285-001
Nike

Nike Air Max Bella TR 5

Kód položky : DD9285-001
Isbn: DD9285-001
Nike Air Max Bella TR 5 Dámské tréninkové boty TRÉNUJTE CO NEJINTENZIVNĚJI. VYPADEJTE CO NEJLÉPE. Běžecké boty Nike Air Max Bella TR 5 kombinují odrazivost a krásu tlumení Max Air s plochou podrážkou, která poskytuje stabilizační výhodu, zatímco vy posilujete a tvarujete se zátěží. Tato aktualizovaná konstrukce zvyšuje oporu po stranách a na nártu chodidla, abyste se udrželi na nohou a v bezpečí během náročných silových tréninků. Podpůrné zadržování Elastický pásek se spojuje s konstrukcí připomínající rukávy a tradičním šněrováním, které zajišťuje bezpečnější a těsnější uchycení střední části chodidla a nepovoluje, když potřebujete pořádně zabrat. Syntetická kůže obepíná patu pro větší odolnost. Stabilní pohodlí Pěnová mezipodešev a jednotka Max Air v patě zajišťují stabilitu a vysoce výkonné tlumení při každém kroku. Vyvýšený okraj zpevní vaši nohu při pohybu ze strany na stranu. Inteligentní trakce Plochý podešev vám pomáhá udržet stabilitu na površích v tělocvičně, zatímco pryžový běhoun vám poskytuje větší přilnavost. Strukturovaná síťovina je lehká a prodyšná. Strečový pásek přechází přes horní část nohy pro bezpečnější uchycení. Zatáhněte za poutka na jazyku a patě pro snadné nazouvání a vyzouvání. Další podrobnosti Pěnová stélka.
2.299,00
1.489,00
1.489,00
Ušetříte: 810,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.340,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
  • 10.5 42.5 27.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike Air Max Bella TR 5 Dámské tréninkové boty TRÉNUJTE CO NEJINTENZIVNĚJI. VYPADEJTE CO NEJLÉPE. Běžecké boty Nike Air Max Bella TR 5 kombinují odrazivost a krásu tlumení Max Air s plochou podrážkou, která poskytuje stabilizační výhodu, zatímco vy posilujete a tvarujete se zátěží. Tato aktualizovaná konstrukce zvyšuje oporu po stranách a na nártu chodidla, abyste se udrželi na nohou a v bezpečí během náročných silových tréninků. Podpůrné zadržování Elastický pásek se spojuje s konstrukcí připomínající rukávy a tradičním šněrováním, které zajišťuje bezpečnější a těsnější uchycení střední části chodidla a nepovoluje, když potřebujete pořádně zabrat. Syntetická kůže obepíná patu pro větší odolnost. Stabilní pohodlí Pěnová mezipodešev a jednotka Max Air v patě zajišťují stabilitu a vysoce výkonné tlumení při každém kroku. Vyvýšený okraj zpevní vaši nohu při pohybu ze strany na stranu. Inteligentní trakce Plochý podešev vám pomáhá udržet stabilitu na površích v tělocvičně, zatímco pryžový běhoun vám poskytuje větší přilnavost. Strukturovaná síťovina je lehká a prodyšná. Strečový pásek přechází přes horní část nohy pro bezpečnější uchycení. Zatáhněte za poutka na jazyku a patě pro snadné nazouvání a vyzouvání.

Další podrobnosti

  • Pěnová stélka

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Ženy
    Sport Trénink
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Air Max Bella TR 5
    Tenisky
    Nike Air Max Bella TR 5