Prohledejte web
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Nike Air Max INTRLK
Kód položky : DH9393-600
Isbn: DH9393-600
Nike

Nike Air Max INTRLK

Kód položky : DH9393-600
Isbn: DH9393-600
VÍTEJ V NOVÉ ÉŘE AIR MAX. Komu by se nelíbilo vyrazit v nových Air Max? Nike Air Max INTRLK Lite má vylepšené oblíbené tlumení Air pro příjemné a pohodlné nošení. Tahle lehká bota je úžasně pohodlná, odolná a všestranná, takže ti dává všechno, co potřebuješ – prostě další pokrok ve vývoji Air Max. Maximální Air - Nově navržená jednotka Max Air je lehká a dobře tlumí, takže se tvoje nohy budou cítit jako v bavlnce. Naprosté pohodlí - Překryvy ze syntetické kůže a textilního materiálu jsou lehké a odolné a zaručí ti oporu tam, kde to potřebuješ. Stehové linie umocňují technický a futuristický design. Další výhody:Odolná gumová podrážka má dobrou trakci. Poutka na patě a na jazyku usnadňují obouvání a zouvání. Podrobnosti o produktu:Klasické tkaničky..
1.999,00
1.399,00
1.399,00
Ušetříte: 600,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.119,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 4.5Y 36.5 23.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

VÍTEJ V NOVÉ ÉŘE AIR MAX.

Komu by se nelíbilo vyrazit v nových Air Max? Nike Air Max INTRLK Lite má vylepšené oblíbené tlumení Air pro příjemné a pohodlné nošení. Tahle lehká bota je úžasně pohodlná, odolná a všestranná, takže ti dává všechno, co potřebuješ – prostě další pokrok ve vývoji Air Max.

  • Maximální Air - Nově navržená jednotka Max Air je lehká a dobře tlumí, takže se tvoje nohy budou cítit jako v bavlnce.
  • Naprosté pohodlí - Překryvy ze syntetické kůže a textilního materiálu jsou lehké a odolné a zaručí ti oporu tam, kde to potřebuješ. Stehové linie umocňují technický a futuristický design.

    Další výhody:

  • Odolná gumová podrážka má dobrou trakci. Poutka na patě a na jazyku usnadňují obouvání a zouvání.

    Podrobnosti o produktu:

  • Klasické tkaničky.

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Děti chlapci
    Sport Lifestyle
    Značky Nike
    Věk Pro teenagery

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Air Max INTRLK
    Tenisky
    Nike Air Max INTRLK