Prohledejte web
Nike PG 6
Nike PG 6
Nike PG 6
Nike PG 6
Nike PG 6
Nike PG 6
Nike PG 6
Nike PG 6
Nike PG 6
Nike PG 6
Kód položky : DC1974-005
Isbn: DC1974-005
Nike

Nike PG 6

Kód položky : DC1974-005
Isbn: DC1974-005
Paul George tě pohodlně provede hřištěm. Můžeš útočit na koš, přihrávat, kličkovat chytat i střílet. Vždycky v klidu, hladce a často zničujícím způsobem. Díky prodyšné síťovině a pružné pěně je pro PG 6 typický pocit lehkosti a radosti, jako procházka v oblacích. Odpružené tlumení - Technologie Nike React využívá odlehčenou odolnou pěnu, která skvěle pruží při každém kroku. Dynamická fixace - Šněrování je v přední části spojené s tkaničkami, zpevňuje nohu a zvyšuje pohodlí. Trakce pro maximální jistotu pohybu - Díky gumové podrážce s vícesměrnou trakcí máš vždy vše pod kontrolou. Další výhody:Síťovina ve svršku je lehká a prodyšná. Polstrovaný lem a jazyk. Bezešvé krycí vrstvy..
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Paul George tě pohodlně provede hřištěm. Můžeš útočit na koš, přihrávat, kličkovat chytat i střílet. Vždycky v klidu, hladce a často zničujícím způsobem. Díky prodyšné síťovině a pružné pěně je pro PG 6 typický pocit lehkosti a radosti, jako procházka v oblacích.
Odpružené tlumení - Technologie Nike React využívá odlehčenou odolnou pěnu, která skvěle pruží při každém kroku.
Dynamická fixace - Šněrování je v přední části spojené s tkaničkami, zpevňuje nohu a zvyšuje pohodlí.
Trakce pro maximální jistotu pohybu - Díky gumové podrážce s vícesměrnou trakcí máš vždy vše pod kontrolou.

Další výhody:
Síťovina ve svršku je lehká a prodyšná. Polstrovaný lem a jazyk. Bezešvé krycí vrstvy.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Basketbal
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike PG 6
Tenisky
Nike PG 6