Prohledejte web
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Reebok Ridgerider
Kód položky : GW1196
Isbn: GW1196
Reebok

Reebok Ridgerider

Kód položky : GW1196
Isbn: GW1196
Dámská vycházková obuv značky Reebok s robustní podešví. Lesní stezka nebo štěrková cesta, tato sportovní obuv ti zajistí bezpečný došlap na nerovném terénu. Svršek z ripstop materiálu a síťoviny je inspirován výkonnostními běžci a má nepromokavou podšívku GORE-TEX, která udrží tvá chodidla v suchu. Robustní podrážka s výstupky poskytuje spolehlivou přilnavost. Jednoduchý černý design lze snadno kombinovat k nejrůznějším outfitům..
2.390,00
1.399,00
1.399,00
Ušetříte: 991,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.259,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 6.5 37 23.5
  • 7.5 38 24.5
  • 8 38.5 25
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Dámská vycházková obuv značky Reebok s robustní podešví. Lesní stezka nebo štěrková cesta, tato sportovní obuv ti zajistí bezpečný došlap na nerovném terénu. Svršek z ripstop materiálu a síťoviny je inspirován výkonnostními běžci a má nepromokavou podšívku GORE-TEX, která udrží tvá chodidla v suchu. Robustní podrážka s výstupky poskytuje spolehlivou přilnavost. Jednoduchý černý design lze snadno kombinovat k nejrůznějším outfitům.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Lifestyle
Značky Reebok
Věk Dospělí

Reebok

Reebok  International Ltd, se sídlem v Cantonu, Massachusetts, USA, je přední světový návrhář, dodavatel a distributor sportovní, fitness a lifestylové obuvi, oblečení a vybavení. Jako globální značka inspirovaná americkou kulturou je Reebok průkopníkem v odvětví sportovního oblečení a má bohaté historické dědictví ve sportu, cvičení a fitness. Jako součást skupiny adidas působí Reebok prostřednictvím mnoha divizí Reebok Brand, Reebok-CCM Hockey a Sports Licensed.

Reebok oslavuje individualitu ve sportu a životě a chce své spotřebitele motivovat, aby byli „fit for life“ a přistupovali ke fitness a životu s vášní. V souladu s tímto odhodláním zahájil Reebok v roce 2013 kampaň „Live with fire“, která oslavuje skutečnou, autentickou a odhodlanější stránku fitness.

Prostřednictvím inovativního přístupu k fyzické aktivitě a produktům založeným na technologiích, které spotřebitelům umožňují dosáhnout jejich maxima, ať už jde o běh, fitness nebo basketbal, spojuje Reebok lidi s podobným smýšlením, kteří sdílejí vášeň pro originalitu a posouvání hranic.

Reebok vytváří kreativní a speciální produkty, které propagují světoznámé tváře, které jsou zároveň oficiálními ambasadory značky.

Prozatím bez komentářů
Reebok Ridgerider
Tenisky
Reebok Ridgerider