sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
Kód položky : CI9923-801
Isbn: CI9923-801
Nike

Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK

Kód položky : CI9923-801
Isbn: CI9923-801
ODOLNÝ TRENAŽÉR URČENÝ K PŘEKONÁVÁNÍ REKORDŮ. Zatímco tyto rychlé boty by mohly snadno projít testem v den závodu, pro trénink se hodí dvojnásob. Podpůrný střih a měkké tlumení spolupracují na tom, aby byly dostatečně pohodlné a vydržely i dny s dvouciferným počtem najetých kilometrů, a zároveň dostatečně lehké, aby vám pomohly zrychlit tempo, když přijde ten správný čas. Pocit odezvy Pěna Nike ZoomX ve stélce poskytuje návrat energie, zatímco viditelná jednotka Zoom Air poskytuje citlivé tlumení. Nike React je lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu. Trakce s ohledem na běžce Na základě údajů od stovek běžců je trakce umístěna tam, kde vaše noha potřebuje největší přilnavost na různých površích. Rychlé přizpůsobení Průsvitný svršek Flyknit zajišťuje prodyšnost v místech, kde se noha nejvíce zahřívá. Využívá silné, pružné příze, které vytvářejí lehký a zároveň podpůrný pocit při každém kilometru. Asymetrické šněrování pomáhá udržet nohu v bezpečí a na místě. Pololepicí vyjmutelná vložka umožňuje snadnou výměnu. Další podrobnosti Polstrované podpatkyVytahovací poutko na patěGumová podešev.
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

ODOLNÝ TRENAŽÉR URČENÝ K PŘEKONÁVÁNÍ REKORDŮ. Zatímco tyto rychlé boty by mohly snadno projít testem v den závodu, pro trénink se hodí dvojnásob. Podpůrný střih a měkké tlumení spolupracují na tom, aby byly dostatečně pohodlné a vydržely i dny s dvouciferným počtem najetých kilometrů, a zároveň dostatečně lehké, aby vám pomohly zrychlit tempo, když přijde ten správný čas. Pocit odezvy Pěna Nike ZoomX ve stélce poskytuje návrat energie, zatímco viditelná jednotka Zoom Air poskytuje citlivé tlumení. Nike React je lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu. Trakce s ohledem na běžce Na základě údajů od stovek běžců je trakce umístěna tam, kde vaše noha potřebuje největší přilnavost na různých površích. Rychlé přizpůsobení Průsvitný svršek Flyknit zajišťuje prodyšnost v místech, kde se noha nejvíce zahřívá. Využívá silné, pružné příze, které vytvářejí lehký a zároveň podpůrný pocit při každém kilometru. Asymetrické šněrování pomáhá udržet nohu v bezpečí a na místě. Pololepicí vyjmutelná vložka umožňuje snadnou výměnu.

Další podrobnosti

  • Polstrované podpatky
  • Vytahovací poutko na patě
  • Gumová podešev

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Muži
    Sport Běh
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů
    Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK
    Tenisky
    Nike AIR ZOOM TEMPO NEXT% FK