sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Asics GEL-NIMBUS 24
Kód položky : 1011B571-300
Isbn: 1011B571-300
Asics

Asics GEL-NIMBUS 24

Kód položky : 1011B571-300
Isbn: 1011B571-300
Boty GEL-NIMBUS™ 24 TR nabízejí pokročilou ochranu proti nárazům při tréninku na delší vzdálenosti. Tato bota vytváří měkčí dopad při každém kroku a je také přibližně o 10 g lehčí než předchozí verze. Tato obuv, která je součástí naší kolekce NATURE BATHING™, je inspirována japonskou frází "shirin yoku". Její barevné provedení čerpá inspiraci z uklidňujících odstínů, které se vyskytují v přírodě. Její podrážka je specifická pro trail - funkční běh na terénních površích. Díky měkké síťovině ve svršku a pružnému panelu uprostřed chodidla jsou tyto boty pohodlnější při dlouhých bězích. Díky tomu, že se plynule pohybují s chodidlem, pomáhají vašemu kroku cítit se pohodlně. Odpružení FF BLAST™ PLUS udržuje botu lehkou a zároveň zvyšuje tlumení nárazů při každém kroku. Díky citlivějšímu došlapu vytvářejí tyto boty také pohodlnější pocit pod nohama.Technologie:Svršek ze síťoviny obepíná nohu a je příjemný na dotek, zároveň zlepšuje prodyšnost. Technologie GEL™ v zadní a přední části chodidla zlepšuje tlumení nárazů a vytváří měkčí pocit při došlapu. Technologie TRUSSTIC™ zlepšuje stabilitu. Tlumení FF BLAST™ PLUS vytváří měkčí dopad a citlivější rozjezd při došlapu. Odpružení FLYTEFOAM™ zajišťuje lehké tlumení nárazů. Podešev OrthoLite™ X-55 zlepšuje pohodlí při došlapu. Reflexní detaily zlepšují viditelnost za zhoršených světelných podmínek. Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ zlepšuje kompresi při došlapu.Nejméně 30 % hlavního materiálu svršku boty je vyrobeno z recyklovaných materiálů, aby se snížilo množství odpadu a emisí uhlíku. Pryž ASICS LITE je lehčí a pevnější než standardní pryže podrážky. Částečně je použito také nanovlákno z celulózy na biologické bázi. AHARPLUS™ na patě zvyšuje odolnost. Podešev se vyrábí procesem barvení roztokem, který snižuje spotřebu vody přibližně o 33 % a emise uhlíku přibližně o 45 % ve srovnání s běžnou technologií barvení. Podešev specifická pro stezky..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Boty GEL-NIMBUS™ 24 TR nabízejí pokročilou ochranu proti nárazům při tréninku na delší vzdálenosti. Tato bota vytváří měkčí dopad při každém kroku a je také přibližně o 10 g lehčí než předchozí verze. Tato obuv, která je součástí naší kolekce NATURE BATHING™, je inspirována japonskou frází "shirin yoku". Její barevné provedení čerpá inspiraci z uklidňujících odstínů, které se vyskytují v přírodě. Její podrážka je specifická pro trail - funkční běh na terénních površích. Díky měkké síťovině ve svršku a pružnému panelu uprostřed chodidla jsou tyto boty pohodlnější při dlouhých bězích. Díky tomu, že se plynule pohybují s chodidlem, pomáhají vašemu kroku cítit se pohodlně. Odpružení FF BLAST™ PLUS udržuje botu lehkou a zároveň zvyšuje tlumení nárazů při každém kroku. Díky citlivějšímu došlapu vytvářejí tyto boty také pohodlnější pocit pod nohama.

Technologie:

  • Svršek ze síťoviny obepíná nohu a je příjemný na dotek, zároveň zlepšuje prodyšnost. Technologie GEL™ v zadní a přední části chodidla zlepšuje tlumení nárazů a vytváří měkčí pocit při došlapu. Technologie TRUSSTIC™ zlepšuje stabilitu. Tlumení FF BLAST™ PLUS vytváří měkčí dopad a citlivější rozjezd při došlapu. Odpružení FLYTEFOAM™ zajišťuje lehké tlumení nárazů. Podešev OrthoLite™ X-55 zlepšuje pohodlí při došlapu. Reflexní detaily zlepšují viditelnost za zhoršených světelných podmínek. Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ zlepšuje kompresi při došlapu.
  • Nejméně 30 % hlavního materiálu svršku boty je vyrobeno z recyklovaných materiálů, aby se snížilo množství odpadu a emisí uhlíku. Pryž ASICS LITE je lehčí a pevnější než standardní pryže podrážky. Částečně je použito také nanovlákno z celulózy na biologické bázi. AHARPLUS™ na patě zvyšuje odolnost. Podešev se vyrábí procesem barvení roztokem, který snižuje spotřebu vody přibližně o 33 % a emise uhlíku přibližně o 45 % ve srovnání s běžnou technologií barvení. Podešev specifická pro stezky.

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Muži
    Sport Běh
    Značky Asics
    Věk Dospělí
    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Asics GEL-NIMBUS 24
    Tenisky
    Asics GEL-NIMBUS 24