sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Asics GEL-Trabuco 10
Kód položky : 1012B173-001
Isbn: 1012B173-001
Asics

Asics GEL-Trabuco 10

Kód položky : 1012B173-001
Isbn: 1012B173-001
Bota GEL-TRABUCO™ 10 je všestranná trailová konstrukce, která nabízí pokročilou odolnost pro trailové běhy a dlouhé túry. Tyto boty jsou funkční pro ochranu před nečistotami na stezce, mají uzavřenou konstrukční síťovinu a detaily 3D tisku na svršku. Její deska na ochranu proti skalám má pružnou konstrukci, která chrání nohy před ostrými kameny a členitým terénem. Podrážka je tvořena technologií ASICSGRIP™ a technickým vzorkem podešve. Je funkční, protože ti pomůže zažít lepší trakci na různých terénních površích.Technologie:Detaily 3D tisku pomáhají zabránit vniknutí prvků z cesty do vnitřku boty. Kapsa na tkaničky pomáhá zabránit rozvázání tkaniček. Technologie GEL™ v zadní části chodidla zlepšuje tlumení nárazů a vytváří měkčí pocit při došlapu. Podpůrný systém DUOMAX™ je umístěn na vnitřní straně mezipodešve a pomáhá předcházet nadměrné pronaci chodidla. Deska na ochranu proti skalám má pružnou konstrukci, která pomáhá chránit nohu před kameny a nerovným terénem. Pryž ASICSGRIP™ na podrážce poskytuje pokročilou přilnavost v různém terénu..
Prosečna ocena:
5
2 hlasuje
2 Známky
2
(Oceni)
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Bota GEL-TRABUCO™ 10 je všestranná trailová konstrukce, která nabízí pokročilou odolnost pro trailové běhy a dlouhé túry. Tyto boty jsou funkční pro ochranu před nečistotami na stezce, mají uzavřenou konstrukční síťovinu a detaily 3D tisku na svršku. Její deska na ochranu proti skalám má pružnou konstrukci, která chrání nohy před ostrými kameny a členitým terénem. Podrážka je tvořena technologií ASICSGRIP™ a technickým vzorkem podešve. Je funkční, protože ti pomůže zažít lepší trakci na různých terénních površích.

Technologie:
Detaily 3D tisku pomáhají zabránit vniknutí prvků z cesty do vnitřku boty. Kapsa na tkaničky pomáhá zabránit rozvázání tkaniček. Technologie GEL™ v zadní části chodidla zlepšuje tlumení nárazů a vytváří měkčí pocit při došlapu. Podpůrný systém DUOMAX™ je umístěn na vnitřní straně mezipodešve a pomáhá předcházet nadměrné pronaci chodidla. Deska na ochranu proti skalám má pružnou konstrukci, která pomáhá chránit nohu před kameny a nerovným terénem. Pryž ASICSGRIP™ na podrážce poskytuje pokročilou přilnavost v různém terénu.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Asics
Věk Dospělí

Nejnovější recenze produktu

Zobrazená hodnocení byla získána výhradně od uživatelů, kteří si zakoupili tento produkt.
Michaela
Michaela
12.03.2024. 08:56
Olga
Olga
23.02.2024. 17:52
Perfektní pohodlné boty na běh.

Podobné produkty

Asics GEL-Trabuco 10
Tenisky
Asics GEL-Trabuco 10