sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Nike Air Max Bella 5 Premium
Kód položky : DN0896-001
Isbn: DN0896-001
Nike

Nike Air Max Bella 5 Premium

Kód položky : DN0896-001
Isbn: DN0896-001
TRÉNUJ NAPLNO, UKAŽ SE V NEJLEPŠÍM SVĚTLE. Nike Air Max Bella TR 5 Premium kombinují pružnost a krásu tlumení Max Air v ploché podrážce, která dodá stabilitu a dobře roznese váhu, když tvaruješ postavu silovým tréninkem. Tenhle modernizovaný design zlepšuje fixaci a oporu po stranách chodidla a v oblasti nártu, takže při náročných silových trénincích zůstaneš nohama pevně na zemi. Modernizované obouvání a zpevnění - Přepracovaná opora a fixace ve střední části boty používá přiléhavou oporu chodidla a tradiční šněrování, které tě dokonale zpevní a obepne, když se do toho potřebuješ pořádně opřít. Svršek ze syntetické kůže obepne patu a dá ti výjimečnou odolnost a oporu. Stabilní pohodlí - Pěnová mezipodešev a jednotka Max Air v patě stabilizují chodidlo a podpoří maximální výkon tlumením na každém kroku. Zvýšený lem obepíná kotník a zpevňuje chodidlo při pohybu do stran. Podrážka s důmyslnou trakcí - Plochá podrážka na površích v posilovně stabilně drží a guma na podrážce zlepšuje přilnavost. Další výhody:Prodyšná tkanina na svršku je odolná, pohodlná a zpevňuje nohu. Pásek s nápisem Nike Air v horní části boty lépe zpevňuje chodidlo. Poutka na jazyku a na patě. Pěnová stélka..
2.399,00
1.679,00
1.679,00
Ušetříte: 720,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.343,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

TRÉNUJ NAPLNO, UKAŽ SE V NEJLEPŠÍM SVĚTLE.

Nike Air Max Bella TR 5 Premium kombinují pružnost a krásu tlumení Max Air v ploché podrážce, která dodá stabilitu a dobře roznese váhu, když tvaruješ postavu silovým tréninkem. Tenhle modernizovaný design zlepšuje fixaci a oporu po stranách chodidla a v oblasti nártu, takže při náročných silových trénincích zůstaneš nohama pevně na zemi.
Modernizované obouvání a zpevnění - Přepracovaná opora a fixace ve střední části boty používá přiléhavou oporu chodidla a tradiční šněrování, které tě dokonale zpevní a obepne, když se do toho potřebuješ pořádně opřít. Svršek ze syntetické kůže obepne patu a dá ti výjimečnou odolnost a oporu.
Stabilní pohodlí - Pěnová mezipodešev a jednotka Max Air v patě stabilizují chodidlo a podpoří maximální výkon tlumením na každém kroku. Zvýšený lem obepíná kotník a zpevňuje chodidlo při pohybu do stran.
Podrážka s důmyslnou trakcí - Plochá podrážka na površích v posilovně stabilně drží a guma na podrážce zlepšuje přilnavost.
Další výhody:
Prodyšná tkanina na svršku je odolná, pohodlná a zpevňuje nohu. Pásek s nápisem Nike Air v horní části boty lépe zpevňuje chodidlo. Poutka na jazyku a na patě. Pěnová stélka.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Air Max Bella 5 Premium
Tenisky
Nike Air Max Bella 5 Premium