sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Nike Zoom Freak 4
Kód položky : DJ6149-001
Isbn: DJ6149-001
Nike

Nike Zoom Freak 4

Kód položky : DJ6149-001
Isbn: DJ6149-001
Janis je obratný hráč, který se jako bouře vrhá do soupeření a prostě se neunaví celé čtyři čtvrtiny (ani v prodloužení). Progresivní odlehčený design jeho nejnovější boty ti na hřišti dá lehkost, která se pohybuje s tebou. Poradí si s rychlými změnami směru na obou stranách palubovky a poskytne ti stabilitu při pohybu do stran i vícesměrnou trakci při úhybném dvojtaktu. Tohle speciální barevné provedení se inspirovalo obrovskou silou hráče s přezdívkou Greek Freak a jeho schopností přenést svůj vnitřní oheň na palubovku noc co noc. Tajemství designu - Alexandrijský maják, jeden ze sedmi divů světa, sloužil k bezpečnému navádění tisíců lodí do egyptského přístavu. Během dne odráželo zrcadlo na horním patře majáku sluneční světlo, aby nasměrovalo lodě. V noci se místo světla používal oheň. Sytě červená barva odráží Janisova soutěživého ducha, zatímco věže na jazycích připomínají jeho sílu a velikost na hřišti. Jízda z kopce - Lehká mezipodešev má v přední části boty, kde jsou dvě jednotky Zoom Air, dutinu. Díky ní se mohou jednotky Zoom Air pod zátěží stlačovat a rozpínat a vracet energii do pohybu. Navíc jsou mírně nakloněné a připravené na pohyb dopředu, jako když běžec na 100 metrů vyrazí ze startovních bloků, takže můžeš neustále útočit na koš. Útoč na koš ze všech stran - Vzor počítačově generované podrážky připomíná topografickou mapu a zajišťuje vícesměrnou trakci. Podrážka zlepšuje kontakt se zemí a umožňuje pohotově měnit směr pohybu. Stabilita pro rychlý pohyb - Do vnější části mezipodešve je zabudovaný externí díl z lehké a odolné pěny. Ten pomáhá stabilizovat chodidlo nad stélkou při rychlých změnách směru ze strany na stranu. Další výhody:Výřezy v pěně pod špičkou a patou snižují celkovou hmotnost boty. Tvarované drážky v gumové podrážce botě dovolují ohýbat se a natahovat. K Janisovým botám Freak neodmyslitelně patří plastické otočené logo Swoosh..
3.299,00
2.599,00
2.209,00
Ušetříte: 1.090,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
2.079,00
Informujte mě o slevách
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 8 41 26
  • 9 42.5 27
  • 10 44 28
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Janis je obratný hráč, který se jako bouře vrhá do soupeření a prostě se neunaví celé čtyři čtvrtiny (ani v prodloužení). Progresivní odlehčený design jeho nejnovější boty ti na hřišti dá lehkost, která se pohybuje s tebou. Poradí si s rychlými změnami směru na obou stranách palubovky a poskytne ti stabilitu při pohybu do stran i vícesměrnou trakci při úhybném dvojtaktu. Tohle speciální barevné provedení se inspirovalo obrovskou silou hráče s přezdívkou Greek Freak a jeho schopností přenést svůj vnitřní oheň na palubovku noc co noc.
Tajemství designu - Alexandrijský maják, jeden ze sedmi divů světa, sloužil k bezpečnému navádění tisíců lodí do egyptského přístavu. Během dne odráželo zrcadlo na horním patře majáku sluneční světlo, aby nasměrovalo lodě. V noci se místo světla používal oheň. Sytě červená barva odráží Janisova soutěživého ducha, zatímco věže na jazycích připomínají jeho sílu a velikost na hřišti.
Jízda z kopce - Lehká mezipodešev má v přední části boty, kde jsou dvě jednotky Zoom Air, dutinu. Díky ní se mohou jednotky Zoom Air pod zátěží stlačovat a rozpínat a vracet energii do pohybu. Navíc jsou mírně nakloněné a připravené na pohyb dopředu, jako když běžec na 100 metrů vyrazí ze startovních bloků, takže můžeš neustále útočit na koš.
Útoč na koš ze všech stran - Vzor počítačově generované podrážky připomíná topografickou mapu a zajišťuje vícesměrnou trakci. Podrážka zlepšuje kontakt se zemí a umožňuje pohotově měnit směr pohybu.
Stabilita pro rychlý pohyb - Do vnější části mezipodešve je zabudovaný externí díl z lehké a odolné pěny. Ten pomáhá stabilizovat chodidlo nad stélkou při rychlých změnách směru ze strany na stranu.
Další výhody:
Výřezy v pěně pod špičkou a patou snižují celkovou hmotnost boty. Tvarované drážky v gumové podrážce botě dovolují ohýbat se a natahovat. K Janisovým botám Freak neodmyslitelně patří plastické otočené logo Swoosh.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Basketbal
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Zoom Freak 4
Tenisky
Nike Zoom Freak 4