Prohledejte web
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Nike Pegasus Turbo Next Nature
Kód položky : DM3414-600
Isbn: DM3414-600
Nike

Nike Pegasus Turbo Next Nature

Kód položky : DM3414-600
Isbn: DM3414-600
Nike Pegasus Turbo Flyknit Next NatureDámské silniční běžecké botyTHE WORKHORSE WITH WINGS GETS A NATURE-INSPIRED LIFT. Nechte tohoto váženého hřebce, aby vám pomohl těžit z kilometrů. Navrženy s měkkým, recyklovaným svrškem, poskytuje vám pružný, tak akorát pocit. Tato pestrá klisna je doplněna lehčí, citlivou a přepracovanou pěnou, aby vám pomohla zvýšit tempo, aniž byste museli obětovat pohodlí při tlačení směrem k osobní maximum. Tyto nesmrtelné boty jsou zodpovědně vyrobeny z recyklovaných materiálů při zachování svého osvědčeného každodenního étosu. Zemější než kdy jindyMezipodešev Zoom X je vyrobena z zachráněný šrot přímo z podlah Nike. Svršek je vyroben výhradně z recyklovaného produktu. Swoosh je recyklovaná výšivka. Vložka se skládá ze 100 procent recyklované stélky ZoomX. Kabeláž je vyrobena z recyklované výšivky pro uzamčení uprostřed chodidla. Když se dva obři srazíTechnologie Nike Flyknit využívá vysokopevnostní vlákno k vytvoření lehkých svršků s cílenými oblastmi podpory, roztažnosti a prodyšnosti. Poskytuje bezpečí a pohodlí. Svršek je vyroben z většiny přepracované příze, která k výrobě spotřebuje méně vody. Recyklované tkaničky, podšívka a vnitřní komponenty. Flyknit je kombinován s MR-10 Kni, ??aby vám poskytl střih, který je nejvíce spojený se jménem Pegasus. Reaktivnější jízdaOvěřili jsme, že tato bota je lehčí a je jako reagující jako Pegasus Turbo s přidaným pohonem v nosičích SR02 a ZoomX. Pěna Nike ZoomX je citlivá a lehká, takže vás odrazí na každém kroku. Pěna ve tvaru rockeru poskytuje podporu pro 3 fáze běžeckého kroku. Nabízí flexibilitu, když se vaše noha zvedne ze země, hladkou jízdu, když se vaše noha pohybuje dopředu, a odpružení při kontaktu se zemí. SR02 je ultra měkká verze pěny Cushlon, která vám pomůže najít štěstí na každém kroku. Další podrobnosti Běhoun inspirovaný vaflí pro přidaný pístový efekt. SD P16 Flyknit je vyroben z naší nejpoužívanější příze, která pomáhá s pohodlím a padnutím. .
4.299,00
3.009,00
3.009,00
Ušetříte: 1.290,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
2.407,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
  • 10 42 27
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike Pegasus Turbo Flyknit Next Nature
Dámské silniční běžecké boty
THE WORKHORSE WITH WINGS GETS A NATURE-INSPIRED LIFT.
Nechte tohoto váženého hřebce, aby vám pomohl těžit z kilometrů. Navrženy s měkkým, recyklovaným svrškem, poskytuje vám pružný, tak akorát pocit. Tato pestrá klisna je doplněna lehčí, citlivou a přepracovanou pěnou, aby vám pomohla zvýšit tempo, aniž byste museli obětovat pohodlí při tlačení směrem k osobní maximum. Tyto nesmrtelné boty jsou zodpovědně vyrobeny z recyklovaných materiálů při zachování svého osvědčeného každodenního étosu.

Zemější než kdy jindy
Mezipodešev Zoom X je vyrobena z zachráněný šrot přímo z podlah Nike. Svršek je vyroben výhradně z recyklovaného produktu. Swoosh je recyklovaná výšivka. Vložka se skládá ze 100 procent recyklované stélky ZoomX. Kabeláž je vyrobena z recyklované výšivky pro uzamčení uprostřed chodidla.
Když se dva obři srazí
Technologie Nike Flyknit využívá vysokopevnostní vlákno k vytvoření lehkých svršků s cílenými oblastmi podpory, roztažnosti a prodyšnosti. Poskytuje bezpečí a pohodlí. Svršek je vyroben z většiny přepracované příze, která k výrobě spotřebuje méně vody. Recyklované tkaničky, podšívka a vnitřní komponenty. Flyknit je kombinován s MR-10 Kni, ??aby vám poskytl střih, který je nejvíce spojený se jménem Pegasus.
Reaktivnější jízda
Ověřili jsme, že tato bota je lehčí a je jako reagující jako Pegasus Turbo s přidaným pohonem v nosičích SR02 a ZoomX. Pěna Nike ZoomX je citlivá a lehká, takže vás odrazí na každém kroku. Pěna ve tvaru rockeru poskytuje podporu pro 3 fáze běžeckého kroku. Nabízí flexibilitu, když se vaše noha zvedne ze země, hladkou jízdu, když se vaše noha pohybuje dopředu, a odpružení při kontaktu se zemí. SR02 je ultra měkká verze pěny Cushlon, která vám pomůže najít štěstí na každém kroku.

Další podrobnosti

  • Běhoun inspirovaný vaflí pro přidaný pístový efekt.
  • SD P16 Flyknit je vyroben z naší nejpoužívanější příze, která pomáhá s pohodlím a padnutím.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Pegasus Turbo Next Nature
Tenisky
Nike Pegasus Turbo Next Nature