Prohledejte web
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Kód položky : DH0623-300
Isbn: DH0623-300
Nike

Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL

Kód položky : DH0623-300
Isbn: DH0623-300
Nike ZoomX Zegama TrailPánské trailové běžecké botyVYROBENÉ PRO DRSNÉ A ODVÁŽNÉS obuví Nike ZoomX Zegama Trail zvládnete nekompromisní terénní nerovnosti. Byla vyvinuta s ohledem na lepší přilnavost a stabilitu, pomáhá snižovat únavu a chrání vás před prudkými nárazy, abyste mohli pokračovat ve stoupání a dosáhnout větších osobních výšek, když je cesta špinavá a prašná. Ať už se jedná o náročnou kamenitou krajinu do kopce, nebo o strmý, kluzký běh po zrádné stezce, cítíte se jistě. Větší podpora po delší dobuLehká mezipodešev Nike Zoom X v kombinaci se zvýšeným složením výšky, které poskytují větší ochranu při delších úsecích běhu. Jistý ve všech terénechHlubší, rozmanitý vzor výstupků zvýrazněný větším rozestupem poskytuje větší trakci v techničtějších terénech. Cítit se bezpečně na jakémkoli povrchuVytvořený svršek ze síťoviny a vnitřní konstrukce paty poskytují stabilitu pro všechny různé varianty trailů a také lepší prodyšnost a odvod potu. Další podrobnosti Návlek kolem kotníku zabraňuje nečistotám vstup. Přes špičku se táhne ochranná kůže pro větší odolnost. .

Kup 2 různé produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

4.299,00
3.439,00
3.439,00
Ušetříte: 860,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
2.751,00
Informujte mě o slevách
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 8 41 26
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike ZoomX Zegama Trail
Pánské trailové běžecké boty
VYROBENÉ PRO DRSNÉ A ODVÁŽNÉ
S obuví Nike ZoomX Zegama Trail zvládnete nekompromisní terénní nerovnosti. Byla vyvinuta s ohledem na lepší přilnavost a stabilitu, pomáhá snižovat únavu a chrání vás před prudkými nárazy, abyste mohli pokračovat ve stoupání a dosáhnout větších osobních výšek, když je cesta špinavá a prašná. Ať už se jedná o náročnou kamenitou krajinu do kopce, nebo o strmý, kluzký běh po zrádné stezce, cítíte se jistě.

Větší podpora po delší dobu
Lehká mezipodešev Nike Zoom X v kombinaci se zvýšeným složením výšky, které poskytují větší ochranu při delších úsecích běhu.
Jistý ve všech terénech
Hlubší, rozmanitý vzor výstupků zvýrazněný větším rozestupem poskytuje větší trakci v techničtějších terénech.
Cítit se bezpečně na jakémkoli povrchu
Vytvořený svršek ze síťoviny a vnitřní konstrukce paty poskytují stabilitu pro všechny různé varianty trailů a také lepší prodyšnost a odvod potu.

Další podrobnosti

  • Návlek kolem kotníku zabraňuje nečistotám vstup.
  • Přes špičku se táhne ochranná kůže pro větší odolnost.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL
Tenisky
Nike ZOOMX ZEGAMA TRAIL