sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Nike Zion 2
Kód položky : DO9161-060
Isbn: DO9161-060
Nike

Nike Zion 2

Kód položky : DO9161-060
Isbn: DO9161-060
Ukaž svoji novou úroveň rychlosti a energie v botách navržených pro Ziona a určených pro basketbalisty všech úrovní. Nastavitelný pásek přes vrchní část boty fixuje nohu a pevná mezipodešev tě podrží při rychlé hře. Navíc má model Zion 2 mnohem víc tlumení Air než jeho předchůdce, takže tě vynese do nebes snadněji a i přistání bude do měkčího. Udělej z nich svoje číslo 1 na hřiště. Revoluční jednotka Air - Zion 2 je první bota s naší novou větší jednotkou Air Strobel pod patou, která výborně pruží a poskytuje citlivou oporu, když to nejvíc potřebuješ. Odpružené tlumení - Zoom Air v přední části boty skvěle tlumí na hřišti i mimo něj. Fixace chodidla - Zesílené boční díly obepínají nohu a nenechají tvé chodidlo v botě pohybovat, jak nechceš. Nový pásek v přední části boty pevně drží nohu, takže se můžeš hýbat, jak potřebuješ, a nemusíš se bát žádného pohybu ani skluzu. Podrobnosti o produktu: Podpis Ziona na jazyku a na podrážce. Pásek přes tkaničky, který drží nohu. Logo Jumpan na patě..
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Ukaž svoji novou úroveň rychlosti a energie v botách navržených pro Ziona a určených pro basketbalisty všech úrovní. Nastavitelný pásek přes vrchní část boty fixuje nohu a pevná mezipodešev tě podrží při rychlé hře. Navíc má model Zion 2 mnohem víc tlumení Air než jeho předchůdce, takže tě vynese do nebes snadněji a i přistání bude do měkčího. Udělej z nich svoje číslo 1 na hřiště.
Revoluční jednotka Air - Zion 2 je první bota s naší novou větší jednotkou Air Strobel pod patou, která výborně pruží a poskytuje citlivou oporu, když to nejvíc potřebuješ.
Odpružené tlumení - Zoom Air v přední části boty skvěle tlumí na hřišti i mimo něj.
Fixace chodidla - Zesílené boční díly obepínají nohu a nenechají tvé chodidlo v botě pohybovat, jak nechceš. Nový pásek v přední části boty pevně drží nohu, takže se můžeš hýbat, jak potřebuješ, a nemusíš se bát žádného pohybu ani skluzu.
Podrobnosti o produktu:
Podpis Ziona na jazyku a na podrážce. Pásek přes tkaničky, který drží nohu. Logo Jumpan na patě.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Basketbal
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Zion 2
Tenisky
Nike Zion 2