Prohledejte web
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Kód položky : DR5946-810
Isbn: DR5946-810
Nike

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy

Kód položky : DR5946-810
Isbn: DR5946-810
Oslav největší soutěž v designu plném konektivity a gravitace, který světový šampionát inspiroval. Tyhle boty s ohromujícím futuristickým vzhledem pro ty nejlepší hráče na světě jsou vybavené jednotkou Zoom Air a pružný materiál NikeSkin zase zajišťuje mimořádný kontakt s míčem, takže můžeš ovládnout zápas i v posledních, rozhodujících minutách. Kde na světě? - Hledej speciální symboly, které odkazují na hostitele a oslavují největší celosvětový turnaj hry. Souřadnice sídla Nike a symboly energie spojení najdeš blízko paty. Vítej na hřišti, jednotko Zoom - Poprvé v historii vyvinula společnost Nike úplně novou jednotku Zoom Air. Je přímo v podrážce a zaručuje další úroveň odpruženého tlumení pod chodidlem. Můžeš se tak na hřišti pohybovat rychleji a uniknout soupeři, když na tom nejvíc záleží – ať už chceš skórovat góly, získat míč jako první nebo uniknout obráncům. Ovládni rychlost - Vnitřní konstrukce regulující rychlost je z tenkého, a přitom silného materiálu, který chodidlo bezpečně drží na podrážce, nepřidává hmotnost a optimálně fixuje. Záběr a start - Gumovou podrážku jsme navrhli na základě analýzy pohybů hráčů v Nike Sports Research Lab. Podrážka skvěle zabírá ve všech směrech nejenom na halovém povrchu, ale i na hřišti a na ulici. Vylepšený střih - Pletenina obepíná kotník měkkou, pružnou tkaninou a pevně drží nohu. Přepracovaný design má vylepšený střih, který se lépe přizpůsobí chodidlu. Provedli jsme mnoho zátěžových testů u stovek sportovců a sportovkyň. Výsledkem je tvarovaná špička a lepší fixace paty. Míč na dotek - Ve svršku je materiál NikeSkin, který do jedné tenké vrstvy spojuje měkkou a pružnou síťovinu. Míč máš pod kontrolou a dá ti skutečný pocit fotbalu naboso. Podrobnosti o produktu:Na ulici, hřiště i halový povrch. Polstrovaná stélka..

Kup 2 označené produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

2.499,00
1.999,00
1.999,00
Ušetříte: 500,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.599,00
Informujte mě o slevách
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Oslav největší soutěž v designu plném konektivity a gravitace, který světový šampionát inspiroval. Tyhle boty s ohromujícím futuristickým vzhledem pro ty nejlepší hráče na světě jsou vybavené jednotkou Zoom Air a pružný materiál NikeSkin zase zajišťuje mimořádný kontakt s míčem, takže můžeš ovládnout zápas i v posledních, rozhodujících minutách.
Kde na světě? - Hledej speciální symboly, které odkazují na hostitele a oslavují největší celosvětový turnaj hry. Souřadnice sídla Nike a symboly energie spojení najdeš blízko paty.
Vítej na hřišti, jednotko Zoom - Poprvé v historii vyvinula společnost Nike úplně novou jednotku Zoom Air. Je přímo v podrážce a zaručuje další úroveň odpruženého tlumení pod chodidlem. Můžeš se tak na hřišti pohybovat rychleji a uniknout soupeři, když na tom nejvíc záleží – ať už chceš skórovat góly, získat míč jako první nebo uniknout obráncům.
Ovládni rychlost - Vnitřní konstrukce regulující rychlost je z tenkého, a přitom silného materiálu, který chodidlo bezpečně drží na podrážce, nepřidává hmotnost a optimálně fixuje.
Záběr a start - Gumovou podrážku jsme navrhli na základě analýzy pohybů hráčů v Nike Sports Research Lab. Podrážka skvěle zabírá ve všech směrech nejenom na halovém povrchu, ale i na hřišti a na ulici.
Vylepšený střih - Pletenina obepíná kotník měkkou, pružnou tkaninou a pevně drží nohu. Přepracovaný design má vylepšený střih, který se lépe přizpůsobí chodidlu. Provedli jsme mnoho zátěžových testů u stovek sportovců a sportovkyň. Výsledkem je tvarovaná špička a lepší fixace paty.
Míč na dotek - Ve svršku je materiál NikeSkin, který do jedné tenké vrstvy spojuje měkkou a pružnou síťovinu. Míč máš pod kontrolou a dá ti skutečný pocit fotbalu naboso.
Podrobnosti o produktu:
Na ulici, hřiště i halový povrch. Polstrovaná stélka.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Fotbal
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Tenisky
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy