Prohledejte web
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Nike KD Trey 5 X
Kód položky : DD9538-007
Isbn: DD9538-007
Nike

Nike KD Trey 5 X

Kód položky : DD9538-007
Isbn: DD9538-007
Se svým lehkým svrškem a plyšovým podpůrným systémem ti KD Trey 5 X pomůže vznášet se jako Kevin Durant a čekat na perfektní okamžik, než se dostaneš ke koši. Pásek ve střední části nohy jsme navrhli proto, aby se ti lépe skórovalo i bránilo, takže se do něj můžeš pevně opřít a zvítězit. Podpora střední části nohy - Svršek jako by se vznášel nad hlavní částí. Je spojený páskem přes nárt a působí tak jako vznášející se ikona. Pásek poskytuje podporu střední části chodidla a uzamkne nohu v botě, přitom ale botě přidává jen minimum na váze. Odpružený krok - Jednotka Zoom Air v přední části boty je pružná a citlivě tlumí. Měkká a odolná - Materiál v lemu příjemně přiléhá k noze a odolný materiál na špičce zvyšuje oporu a výkon. Prvky KD - Gumová část na boku vypadá „strašidelně“ jako Slim Reaper a symboly na jazyku – Kevinovo číslo „7“ a „X“ jako desátá verze modelu KD Trey 5 – dodávají botě nezaměnitelný styl Kevina Duranta. Podrobnosti o produktu:Všité logo Swoosh. Na designu je obtisk loga „KD“..

Kup 2 různé produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

2.699,00
2.159,00
2.159,00
Ušetříte: 540,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.727,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 8.5 42 26.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 13 47.5 31
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Se svým lehkým svrškem a plyšovým podpůrným systémem ti KD Trey 5 X pomůže vznášet se jako Kevin Durant a čekat na perfektní okamžik, než se dostaneš ke koši. Pásek ve střední části nohy jsme navrhli proto, aby se ti lépe skórovalo i bránilo, takže se do něj můžeš pevně opřít a zvítězit.
Podpora střední části nohy - Svršek jako by se vznášel nad hlavní částí. Je spojený páskem přes nárt a působí tak jako vznášející se ikona. Pásek poskytuje podporu střední části chodidla a uzamkne nohu v botě, přitom ale botě přidává jen minimum na váze.
Odpružený krok - Jednotka Zoom Air v přední části boty je pružná a citlivě tlumí.
Měkká a odolná - Materiál v lemu příjemně přiléhá k noze a odolný materiál na špičce zvyšuje oporu a výkon.
Prvky KD - Gumová část na boku vypadá „strašidelně“ jako Slim Reaper a symboly na jazyku – Kevinovo číslo „7“ a „X“ jako desátá verze modelu KD Trey 5 – dodávají botě nezaměnitelný styl Kevina Duranta.

Podrobnosti o produktu:
Všité logo Swoosh. Na designu je obtisk loga „KD“.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Unisex
Sport Basketbal
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike KD Trey 5 X
Tenisky
Nike KD Trey 5 X