sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Nike Invincible 3
Kód položky : DR2660-001
Isbn: DR2660-001
Nike

Nike Invincible 3

Kód položky : DR2660-001
Isbn: DR2660-001
Zrychlete svou nohu v dámské běžecké obuvi Nike Invincible 3..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Zrychlete svou nohu v dámské běžecké obuvi Nike Invincible 3.

Tento model poskytuje nejvyšší úroveň pohodlí, abyste ušetřili čas na trati a byli odpočatí na zítřejší závod. Běhejte jako profesionálka ve vybavení, které zlepší váš výkon, a vy se pokaždé vrátíte na svou oblíbenou trať připravenější. Větší opora znamená větší stabilitu vašeho přirozeného kroku a model Invincible 3 má špičkové technologické tlumení s pronačním efektem. Navíc pomáhá tlumit nárazy při dopadu nohy na zem. Pěna Nike ZoomX má rockerový tvar, takže o návratnosti energie a lehkém odpružení nemůže být řeč. Vyšší vrstvy pěny navíc zvyšují laťku pohodlí v elegantnějším designu. Svršek Flyknit umisťuje zóny prodyšnosti tam, kde se noha nejvíce zahřívá. Patní spona je menší než u předchozí verze a je umístěna na přesnějším místě, zatímco mezipodešev je o něco širší pro větší stabilitu. Zvolte si své tempo a boty Nike Invincible 3 vás dovedou až do cíle.

Specifikace:

  • Dámská běžecká obuv
  • Mělký profil
  • Šněrování
  • Svršek Flyknit
  • Pěnová mezipodešev ZoomX
  • Přezka na patě

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Ženy
    Sport Běh
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů
    Nike Invincible 3
    Tenisky
    Nike Invincible 3