sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Under Armour UA W HOVR PHANTOM 2 INKNT ST 3
Kód položky : 3024930-100
Isbn: 3024930-100
Under Armour

Under Armour UA W HOVR PHANTOM 2 INKNT ST 3

Kód položky : 3024930-100
Isbn: 3024930-100
Dámské běžecké boty pro tvrdé městské povrchy. Pogumovaná spodní podrážka chrání botu před brzkým opotřebením a mezipodešev s technologií UA HOVR poskytuje perfektní odtlumení a návratnost energie. Svršek boty je vyrobený z kompresního pleteného materiálu, který obepne tvé chodidlo jako druhá ponožka. Vhodné i na volný čas.Navržený svršek z plochého úpletu pro zónovou roztažitelnost a podporu tam, kde ji potřebuješ. Jednolitá konstrukce paty s externí TPU výztuží pro lepší podporu a stabilitu. Ultra prodyšná stélka SpeedForm 2 ti přinese bezkonkurenční pohodlí při každém došlápnutí. Technologie UA HOVR poskytuje pocit nulové gravitace - navrací energii vstřebávanou při eliminaci nárazu při došlapu. Odolná gumová podrážka s novým trakčním vzorkem pro lepší přilnavost.Technologie:HOVR - Systém UA HOVR™ představuje nejmodernější tlumící materiál s vynikající návratností energie. Měkká HOVR™ pěna kombinovaná s dynamickou sítí Energy Web tvoří úžasný pocit nulové gravitace a návratnosti energie z každého kroku.SpeedForm - Inovativní technologie konstrukce boty s minimem švů pro komfort při každém běhu..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
Dámské běžecké boty pro tvrdé městské povrchy. Pogumovaná spodní podrážka chrání botu před brzkým opotřebením a mezipodešev s technologií UA HOVR poskytuje perfektní odtlumení a návratnost energie. Svršek boty je vyrobený z kompresního pleteného materiálu, který obepne tvé chodidlo jako druhá ponožka. Vhodné i na volný čas.

Navržený svršek z plochého úpletu pro zónovou roztažitelnost a podporu tam, kde ji potřebuješ. Jednolitá konstrukce paty s externí TPU výztuží pro lepší podporu a stabilitu. Ultra prodyšná stélka SpeedForm 2 ti přinese bezkonkurenční pohodlí při každém došlápnutí. Technologie UA HOVR poskytuje pocit nulové gravitace - navrací energii vstřebávanou při eliminaci nárazu při došlapu. Odolná gumová podrážka s novým trakčním vzorkem pro lepší přilnavost.

Technologie:
HOVR - Systém UA HOVR™ představuje nejmodernější tlumící materiál s vynikající návratností energie. Měkká HOVR™ pěna kombinovaná s dynamickou sítí Energy Web tvoří úžasný pocit nulové gravitace a návratnosti energie z každého kroku.
SpeedForm - Inovativní technologie konstrukce boty s minimem švů pro komfort při každém běhu.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Under Armour
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Under Armour UA W HOVR PHANTOM 2 INKNT ST 3
Tenisky
Under Armour UA W HOVR PHANTOM 2 INKNT ST 3