sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Salomon SENSE RIDE 4 W
Kód položky : L41450300
Isbn: L41450300
Salomon

Salomon SENSE RIDE 4 W

Kód položky : L41450300
Isbn: L41450300
Tato aktualizovaná verze všestranné obuvi SENSE RIDE je stejně pohodlná, s dobrou odezvou a měkkým odpružením Optivibe ™, jak máte rádi. Svršek obuvi je výbornou oporou nohy, zejména kolem paty, a zároveň má odolnou síťovinu proti nečistotám. S touto obuví budete připraveni vyrazit na nová dobrodružství.Technologie:Trailová obuv pro všechna vaše dobrodružství. Pohodlný pohyb: Dostatečné odpružení a pěna Optivibe™ pro tlumení otřesů a snížení svalové únavy. Opora a ochrana: Svršek kombinuje precizní oporu nohou, zejména kolem paty, odolné látky a síťovinu proti nečistotám. Záběr v každém terénu: Podrážka Contagrip® zajišťuje záběr v každém terénu a konstrukce Profeel Film chrání vaše nohy před kameny a ostrým povrchem. Standard fit Quicklace® - Minimalistické a pevné kevlarové tkaničky utažené jedním tahem. Snadné a rychlé zavazování a rozvazování tkaniček. Contagrip® MA: Podešev Contagrip® MA je vyrobena pro různé druhy povrchů. Vyvažuje vhodný vzorek a složení podešve vhodné na mokré, suché, tvrdé nebo nezpevněné povrchy a nabízí dlouhodobou odolnost. Optivibe™: Kombinace pěn, jedna pro tlumení, druhá pro zlepšení pohybu. Byla vyvinut za účelem snížení vibrací při nárazu nohou a tím snížením únavy svalů, aniž by to ovlivnilo celkový výkon. SensiFit™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru Profeel Film - Vrstva Profeel Film chrání před kameny a ostrým povrchem pro větší pohodlí a stabilitu. EndoFit™ - Strečový materiál ve vnitřní části obuvi, který obepíná chodidlo přes nárt v tom správném místě a dokonale ji fixuje. Poskytuje skvělý komfort, zlepšuje zpětnou vazbu a držení chodidla..
3.090,00
1.999,00
1.999,00
Ušetříte: 1.091,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.799,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 4 36 2/3 22.5
  • 4.5 37 1/3 23
  • 5 38 23.5
  • 5.5 38 2/3 24
  • 6 39 1/3 24.5
  • 6.5 40 25
  • 7 40 2/3 25.5
  • 7.5 41 1/3 26
  • 8 42 26.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Tato aktualizovaná verze všestranné obuvi SENSE RIDE je stejně pohodlná, s dobrou odezvou a měkkým odpružením Optivibe ™, jak máte rádi. Svršek obuvi je výbornou oporou nohy, zejména kolem paty, a zároveň má odolnou síťovinu proti nečistotám. S touto obuví budete připraveni vyrazit na nová dobrodružství.

Technologie:

Trailová obuv pro všechna vaše dobrodružství.
Pohodlný pohyb: Dostatečné odpružení a pěna Optivibe™ pro tlumení otřesů a snížení svalové únavy.
Opora a ochrana: Svršek kombinuje precizní oporu nohou, zejména kolem paty, odolné látky a síťovinu proti nečistotám.
Záběr v každém terénu: Podrážka Contagrip® zajišťuje záběr v každém terénu a konstrukce Profeel Film chrání vaše nohy před kameny a ostrým povrchem.
Standard fit
Quicklace® - Minimalistické a pevné kevlarové tkaničky utažené jedním tahem. Snadné a rychlé zavazování a rozvazování tkaniček.
Contagrip® MA: Podešev Contagrip® MA je vyrobena pro různé druhy povrchů. Vyvažuje vhodný vzorek a složení podešve vhodné na mokré, suché, tvrdé nebo nezpevněné povrchy a nabízí dlouhodobou odolnost.
Optivibe™: Kombinace pěn, jedna pro tlumení, druhá pro zlepšení pohybu. Byla vyvinut za účelem snížení vibrací při nárazu nohou a tím snížením únavy svalů, aniž by to ovlivnilo celkový výkon.
SensiFit™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru
Profeel Film - Vrstva Profeel Film chrání před kameny a ostrým povrchem pro větší pohodlí a stabilitu.
EndoFit™ - Strečový materiál ve vnitřní části obuvi, který obepíná chodidlo přes nárt v tom správném místě a dokonale ji fixuje. Poskytuje skvělý komfort, zlepšuje zpětnou vazbu a držení chodidla.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Salomon
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Salomon SENSE RIDE 4 W
Tenisky
Salomon SENSE RIDE 4 W