Prohledejte web
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
adidas Trae Young 3
Kód položky : IE9303
adidas

adidas Trae Young 3

Kód položky : IE9303
Kód výrobce: LYZ69
adidas Trae Young 3 jsou pánské basketbalové boty určené pro opravdové fanoušky hry..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

adidas Trae Young 3 jsou pánské basketbalové boty určené pro opravdové fanoušky hry.

Připravte se na to, co přijde příště. Tato verze tenisek Trae Younga a podpisu adidas Basketball pochází přímo z budoucnosti. Tyto tenisky, které oslavují Traeův jedinečný vzhled, diváckou zdatnost a expresivní futuristický styl hry, jsou postaveny pro vynikající pohyb a stabilitu, což jsou dva prvky Treovy hry, které ho vynesly mezi superhvězdy. Technologie BOOST a Lightstrike v mezipodešvi zajišťují, že své nejvýbušnější pohyby můžeš provádět v nejvyšší rychlosti, zatímco asymetrický torzní systém poskytuje extra podporu při tvrdých sázech a střizích. Svršek ze síťoviny je vybaven strategicky umístěnými navrženými zónami, které maximalizují prodyšnost, takže můžeš tlačit na pilu ve všech čtyřech čtvrtinách, stejně jako Trae.

Specifikace:

  • Pánské basketbalové boty
  • Mezipodešev BOOST a Lightstrike
  • Svršek ze síťoviny
  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Unisex
    Sport Basketbal
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Performance

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Trae Young 3
    Tenisky
    adidas Trae Young 3