Prohledejte web
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
adidas Disney Racer
Kód položky : ID8012
adidas

adidas Disney Racer

Kód položky : ID8012
Kód výrobce: MCS67
Dětské lifestylové tenisky adidas Disney Racer pro nejmenší poskytují celodenní pohodlí, které si vaše malé stylové hvězdy užijí..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.299,00
1.299,00
1.299,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 3K 19 11
  • 4K 20 12
  • 5K 21 12
  • 5-K 22 13
  • 6K 23 13.5
  • 7K 24 14
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Dětské lifestylové tenisky adidas Disney Racer pro nejmenší poskytují celodenní pohodlí, které si vaše malé stylové hvězdy užijí.

Úžasně pohodlné a stylové dětské tenisky, které jsou navrženy s láskou k detailu. Jejich jednoduchá barevná paleta a design inspirovaný běháním je dokonalým doplňkem outfitu každého malého dobrodruha. Elastické tkaničky jsou nejen módní, ale také praktické, takže se snadno nazouvají a vyzouvají. Váš malý kluk se bude těšit na každý krok, protože tyto tenisky jsou připraveny doprovázet ho při jeho dobrodružstvích. Díky mezipodešvi Cloudfoam si můžete být jisti, že první krůčky budou pohodlné, stabilní a bezpečné. Tato inovativní technologie zajišťuje optimální tlumení nárazů, podporuje správnou anatomii chodidla a poskytuje nezaměnitelné pohodlí. Navíc jsme hrdí na to, že tento výrobek obsahuje nejméně 20 % recyklovaných materiálů, čímž přispívá k ochraně životního prostředí a snižuje množství plastového odpadu. Jsme odhodláni být součástí řešení a vést cestu k udržitelnější budoucnosti pro naše děti. Gumová podrážka těchto tenisek dokonale sedí na různých površích, což je důležité zejména pro malé dobrodruhy, kteří se teprve učí chodit. Bezpečnost a pohodlí jsou pro nás prioritou a tyto tenisky jsou skvělou kombinací obojího. Nenechte si ujít příležitost obdarovat svého malého objevitele stylovou, pohodlnou a ekologickou obuví. Vaše dítě si zaslouží jen to nejlepší!

Specifikace:

  • Dětské lifestylové tenisky
  • Mělký profil
  • Elastické šňůrky
  • Mezipodešev Cloudfoam
  • Tři pruhy
  • Model vyrobený z recyklovaných materiálů

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Děti
    Sport Běh
    Značky adidas
    Věk Malé děti (0 – 4roky)
    Sbírka Sportswear

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    adidas Disney Racer
    Tenisky
    adidas Disney Racer