Prohledejte web
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Kód položky : DV8996-400
Nike

Nike Team Hustle D 11

Kód položky : DV8996-400
Chceš nové basketbalové boty? Takové, které si můžeš obout do tělocvičny nebo jen tak na hraní venku? Představujeme ti Nike Team Hustle D 11. V 11. edici řady Team Hustle D jsme se zaměřili hlavně na úžasně jednoduchý styl obouvání. Díky elastickým tkaničkám se dá bota hodně rozevřít, zatímco široký pásek zpevňuje nohu. Navíc se můžeš těšit na měkoučké tlumení. Nejlepší bota na basketbal a přestávky se vrací a je připravená na hru. Hraj v pohodlí Svršek kombinující pravou a syntetickou kůži je odolný a dává noze dobrou oporu. Díky měkkým textiliím je bota lehká a pružná, takže se při hře budeš cítit pohodlně. Snadné oblékání a svlékání Elastické tkaničky a široký vstup usnadňují obouvání a zouvání. Se zapínáním na suchý zip si je rychle obuješ a gumová část na patě usnadňuje zouvání. Kontakt se zemí Gumová podrážka po celé délce je odolná a neklouže na nejrůznějších typech povrchů, jako jsou hřiště nebo basketbalové haly. Další výhody Měkká pěna pod chodidlem je měkčí a tlumí líp než u předchozích verzí. Pěna na lemu a jazyku příjemně obepíná a zpevňuje. Kolem špičky je kůže navíc, takže bota dlouho vydrží, i když děti šoupají nohama. Podrobnosti o produktu Poutko na patě a na jazyku Pěna v mezipodešvi.

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.639,00
1.639,00
1.639,00
Ušetříte: 0,01
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 3.5Y 35.5 22.5
  • 4Y 36 23
  • 4.5Y 36.5 23.5
  • 5Y 37.5 23.5
  • 5.5Y 38 24
  • 6Y 38.5 24
  • 6.5Y 39 24.5
  • 7Y 40 25
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Chceš nové basketbalové boty? Takové, které si můžeš obout do tělocvičny nebo jen tak na hraní venku? Představujeme ti Nike Team Hustle D 11. V 11. edici řady Team Hustle D jsme se zaměřili hlavně na úžasně jednoduchý styl obouvání. Díky elastickým tkaničkám se dá bota hodně rozevřít, zatímco široký pásek zpevňuje nohu. Navíc se můžeš těšit na měkoučké tlumení. Nejlepší bota na basketbal a přestávky se vrací a je připravená na hru.


Hraj v pohodlí

Svršek kombinující pravou a syntetickou kůži je odolný a dává noze dobrou oporu. Díky měkkým textiliím je bota lehká a pružná, takže se při hře budeš cítit pohodlně.


Snadné oblékání a svlékání

Elastické tkaničky a široký vstup usnadňují obouvání a zouvání. Se zapínáním na suchý zip si je rychle obuješ a gumová část na patě usnadňuje zouvání.


Kontakt se zemí

Gumová podrážka po celé délce je odolná a neklouže na nejrůznějších typech povrchů, jako jsou hřiště nebo basketbalové haly.


Další výhody

Měkká pěna pod chodidlem je měkčí a tlumí líp než u předchozích verzí.
Pěna na lemu a jazyku příjemně obepíná a zpevňuje.
Kolem špičky je kůže navíc, takže bota dlouho vydrží, i když děti šoupají nohama.

Podrobnosti o produktu

Poutko na patě a na jazyku
Pěna v mezipodešvi

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Děti chlapci
Sport Basketbal
Značky Nike
Věk Pro teenagery
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Team Hustle D 11
Tenisky
Nike Team Hustle D 11