-30 % na vybrané nezlevněné zboží

Změnili jsme zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

extra sleva -10 % pro nové členy

Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Kód položky : DR0638-011
Nike

Nike Air Max 97

Kód položky : DR0638-011
Shrnutí produktu:Při vymýšlení toho, jak zajistit dětem ještě lepší pocit při nošení Air Max 97, aniž by se změnil jejich vzhled, jsme použili naši představivost. Podrážka je vyrobena s ohledem na malé nožky a je pružnější než předchozí edice, takže děti mohou pružit jako klokan a sprintovat jako gepard. Vyměnili jsme také vrstvy tuhých materiálů kolem chodidla za měkkou tkaninu a potištěné detaily. Je čas se hýbat!.Vlastnosti výrobku: - Vnitřní část je vyrobena z kvalitního materiálu, který je vhodný k použití v terénu:Tato pro děti specifická jednotka Air-Sole pod měkkou pěnou pomáhá zajistit stabilitu a pružnost tam, kde je vyvíjející se chodidlo nejvíce potřebuje.Pružné tkaničky a vnitřní pružný pásek usnadňují nazouvání bot a rozjíždění, a..Došlap je vyroben z gumy, která nezanechává stopy, a má flexibilní drážky a výřezy, takže malé děti mohou běhat, zastavovat se a jít na více površích.Chůze jak na obláčku. Rychlé šněrování. Hra na různých površích. Podrobnosti o produktu: Stahovací pásky na patě a jazyku.Elastické tkaničky.Panely ze syntetické kůže.Není určeno k použití jako osobní ochranné prostředky (OOP)..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

2.579,00
2.059,00
2.059,00
Ušetříte: 520,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.441,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 11.5C 28.5 17.5
  • 12C 29.5 18
  • 12.5C 30 18.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Shrnutí produktu:
Při vymýšlení toho, jak zajistit dětem ještě lepší pocit při nošení Air Max 97, aniž by se změnil jejich vzhled, jsme použili naši představivost. Podrážka je vyrobena s ohledem na malé nožky a je pružnější než předchozí edice, takže děti mohou pružit jako klokan a sprintovat jako gepard. Vyměnili jsme také vrstvy tuhých materiálů kolem chodidla za měkkou tkaninu a potištěné detaily. Je čas se hýbat!.
Vlastnosti výrobku: - Vnitřní část je vyrobena z kvalitního materiálu, který je vhodný k použití v terénu:
Tato pro děti specifická jednotka Air-Sole pod měkkou pěnou pomáhá zajistit stabilitu a pružnost tam, kde je vyvíjející se chodidlo nejvíce potřebuje.
Pružné tkaničky a vnitřní pružný pásek usnadňují nazouvání bot a rozjíždění, a..
Došlap je vyroben z gumy, která nezanechává stopy, a má flexibilní drážky a výřezy, takže malé děti mohou běhat, zastavovat se a jít na více površích.


Chůze jak na obláčku.
Rychlé šněrování.
Hra na různých površích.

Podrobnosti o produktu:
Stahovací pásky na patě a jazyku.
Elastické tkaničky.
Panely ze syntetické kůže.
Není určeno k použití jako osobní ochranné prostředky (OOP).

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Kategorie Obuv
Pohlaví Děti chlapci
Sport Lifestyle
Značky Nike
Věk Malé děti (4-10 let)
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Air Max 97
Tenisky
Nike Air Max 97