Prohledejte web
Nike Swoosh
Nike Swoosh
Nike Swoosh
Nike Swoosh
Nike Swoosh
Nike Swoosh
Nike Swoosh
Nike Swoosh
Kód položky : DM7777-010
Isbn: DM7777-010
Nike

Nike Swoosh

Kód položky : DM7777-010
Isbn: DM7777-010
NEZKROTNÁ PRODYŠNÁ KLASIKA SWOOSH. Běžecké tričko Nike Swoosh jsme navrhovali pro krátké i dlouhé běhy. Měkký a hladký materiál má prodyšnou konstrukci, která odvádí přebytečné teplo a udrží tě v suchu. 100% produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken. Reprezentuj Swoosh - Na oslavu všech, kteří běhají a právě dělají první krůčky na cestě ke svým cílům. Kolekce Swoosh Run přináší všechny oblíbené běžecké modely s novými detaily, které dávají logu Nike dynamický nádech. Neboj se a předveď se – je čas běžet. Dej si do těla - Prodyšná konstrukce s technologií Nike Dri-FIT odvádí pot od těla na povrch látky, kde se rychle odpaří, takže zůstaneš v suchu a pohodlí. Ještě pohodlnější - Měkký, hladký materiál má zaoblený zadní lem, který vypadá lichotivě a zakryje ti záda. Malé rozparky po stranách zlepšují rozsah pohybu. Podrobnosti o produktu:Reflexní prvky. 100% polyester. Prát v pračce. Dovoz. Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

NEZKROTNÁ PRODYŠNÁ KLASIKA SWOOSH.

Běžecké tričko Nike Swoosh jsme navrhovali pro krátké i dlouhé běhy. Měkký a hladký materiál má prodyšnou konstrukci, která odvádí přebytečné teplo a udrží tě v suchu. 100% produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken.
Reprezentuj Swoosh - Na oslavu všech, kteří běhají a právě dělají první krůčky na cestě ke svým cílům. Kolekce Swoosh Run přináší všechny oblíbené běžecké modely s novými detaily, které dávají logu Nike dynamický nádech. Neboj se a předveď se – je čas běžet.
Dej si do těla - Prodyšná konstrukce s technologií Nike Dri-FIT odvádí pot od těla na povrch látky, kde se rychle odpaří, takže zůstaneš v suchu a pohodlí.
Ještě pohodlnější - Měkký, hladký materiál má zaoblený zadní lem, který vypadá lichotivě a zakryje ti záda. Malé rozparky po stranách zlepšují rozsah pohybu.

Podrobnosti o produktu:
Reflexní prvky. 100% polyester. Prát v pračce. Dovoz. Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Trička
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Swoosh
Trička
Nike Swoosh