Prohledejte web
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Nike Pro Dri-FIT
Kód položky : DQ8361-010
Isbn: DQ8361-010
Nike

Nike Pro Dri-FIT

Kód položky : DQ8361-010
Isbn: DQ8361-010
Pánské tréninkové tričko s krátkým rukávem Nike Pro Dri-Fit, protože každý den je výzva a vy chcete překonávat své vlastní hranice..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Pánské tréninkové tričko s krátkým rukávem Nike Pro Dri-Fit, protože každý den je výzva a vy chcete překonávat své vlastní hranice.

Je navrženo tak, aby se dalo nosit samostatně nebo jako spodní tričko pod jiným oblečením. Elastická tkanina pohlcující pot vám pomůže vydržet i tu největší fyzickou námahu. Úzký střih zvýrazní vaši postavu, aniž byste se museli bát, že vám bude překážet při protahování nebo cvičení na prsa, záda či břišní svaly. Kamuflážní potisk je inspirován vojenskou výstrojí, kterou nosí britské ozbrojené síly, a podtrhne vašeho bojového ducha. Technologie Dri-Fit odvádí pot od pokožky a umožňuje vám zůstat v suchu po celou dobu aktivity. Síťovaný materiál na horní části zad a v podpaží zajišťuje prodyšnost a pocit chladu.

Specifikace:

  • Pánské tričko na cvičení
  • Krátký rukáv
  • Síťované panely
  • Praní v pračce
  • Složení: 92% Polyester, 8% Spandex

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Trička
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Muži
    Sport Trénink
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Pro Dri-FIT
    Trička
    Nike Pro Dri-FIT