sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Run Division Rise 365
Nike Run Division Rise 365
Nike Run Division Rise 365
Nike Run Division Rise 365
Nike Run Division Rise 365
Nike Run Division Rise 365
Nike Run Division Rise 365
Nike Run Division Rise 365
Kód položky : DQ6545-410
Isbn: DQ6545-410
Nike

Nike Run Division Rise 365

Kód položky : DQ6545-410
Isbn: DQ6545-410
V lehkém a prodyšném triku Rise 365 bude každý krok jako vánek. Potisk s reflexním designem vpředu a vzadu je jako stvořený na dlouhé kilometry. Použij ho jako základní vrstvu s naší bundou Run Division nebo jako střední vrstvu, která tě udrží v teple i v zimních měsících. Výhody:Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. Žerzej v přední části je měkký a hebký. Síťované díly na zádech odvádějí přebytečné teplo.Podrobnosti o produktu:Standardní střih působí ležérně a uvolněně. Reflexní grafika na rukávech, hrudi a na zádech. Potisk „Nike Running Division“ na zádech. Prát v pračce. Dovoz.Materiál: 100 % polyester.Run Division - Tahle kolekce je pro elitní běžce a běžkyně, kteří věří, že funkčnost a design jim pomůžou objevit nové hranice. Kolekce Run Division je pro ty, kdo milují běhání ve městě a dosahují svých cílů bez ohledu na počasí. Tyhle univerzální modely jsou extrémně lehké a přizpůsobivé. Jejich design ti bude vyhovovat, ať už je budeš nosit na běhání, mezi lidi, nebo kamkoli jinam..
1.499,00
739,00
739,00
Ušetříte: 760,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • XL XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

V lehkém a prodyšném triku Rise 365 bude každý krok jako vánek. Potisk s reflexním designem vpředu a vzadu je jako stvořený na dlouhé kilometry. Použij ho jako základní vrstvu s naší bundou Run Division nebo jako střední vrstvu, která tě udrží v teple i v zimních měsících.
Výhody:
Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. Žerzej v přední části je měkký a hebký. Síťované díly na zádech odvádějí přebytečné teplo.
Podrobnosti o produktu:
Standardní střih působí ležérně a uvolněně. Reflexní grafika na rukávech, hrudi a na zádech. Potisk „Nike Running Division“ na zádech. Prát v pračce. Dovoz.

Materiál: 100 % polyester.

Run Division - Tahle kolekce je pro elitní běžce a běžkyně, kteří věří, že funkčnost a design jim pomůžou objevit nové hranice. Kolekce Run Division je pro ty, kdo milují běhání ve městě a dosahují svých cílů bez ohledu na počasí. Tyhle univerzální modely jsou extrémně lehké a přizpůsobivé. Jejich design ti bude vyhovovat, ať už je budeš nosit na běhání, mezi lidi, nebo kamkoli jinam.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Trička
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Run Division Rise 365
Trička
Nike Run Division Rise 365