Prohledejte web
UNDER ARMOUR RUN INSULATE
Kód položky : 1364790-001
Isbn: 1364790-001
UNDER ARMOUR

UNDER ARMOUR RUN INSULATE

Kód položky : 1364790-001
Isbn: 1364790-001
Povrchová úprava UA Storm skvěle odpuzuje vodu, aniž by byla snížena prodyšnost. Hladká lepená tkanina je lehká, větruvzdorná a extrémně odolná. Syntetická 80g izolace poskytuje strategické zateplení, ale není příliš objemná. Pohodlný, příjemně měkký strečový límec a spodní lem. Bezpečné kapsy na ruce se zipem s vnitřní kapsou na mobil na pravé straně. Reflexní detaily pro běhání při zhoršených světelných podmínkách.Technologie: UA Storm1 - Speciálně vyvinutá povrchová úprava odpuzující vodu. Odpuzuje déšť a sníh pro trénink za každého počasí..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Povrchová úprava UA Storm skvěle odpuzuje vodu, aniž by byla snížena prodyšnost. Hladká lepená tkanina je lehká, větruvzdorná a extrémně odolná. Syntetická 80g izolace poskytuje strategické zateplení, ale není příliš objemná. Pohodlný, příjemně měkký strečový límec a spodní lem. Bezpečné kapsy na ruce se zipem s vnitřní kapsou na mobil na pravé straně. Reflexní detaily pro běhání při zhoršených světelných podmínkách.

Technologie: UA Storm1 - Speciálně vyvinutá povrchová úprava odpuzující vodu. Odpuzuje déšť a sníh pro trénink za každého počasí.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Vesty
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Běh
Značky UNDER ARMOUR
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
UNDER ARMOUR RUN INSULATE
Vesty
UNDER ARMOUR RUN INSULATE