sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Nike Therma-FIT Repel
Kód položky : DD5647-334
Isbn: DD5647-334
Nike

Nike Therma-FIT Repel

Kód položky : DD5647-334
Isbn: DD5647-334
BĚH V CHLADNÉM POČASÍ. Ve vestě Nike Therma-FIT Repel budeš moct běhat i v chladném počasí. Hřejivá technologie a vodoodpudivý materiál tě společně udrží v suchu a pohodlí. Má i prošívání, které odkazuje na ikonický ševronový střih do V bundy Windrunner. Pohodlí do chladného počasí - Technologie Nike Therma-FIT využívá tvoje tělesné teplo a v chladném počasí tě příjemně zahřeje. V kombinaci s tkaným materiálem, který odpuzuje vodu, tě udrží v suchu a pohodlí i za deštivého počasí. Prodyšná hřejivost - Celoplošná syntetická výplň tě zahřeje. Děrování zajišťuje optimální prodyšnost. Nike DNA v novém - Představujeme novou podobu ikony. Speciální prošívání v novém zpracování odkazuje na ševronový střih do tvaru písmene V bundy Windrunner. Další výhody:Rolákový límec udrží teplo u těla. Do bočních kapes na zip se vejdou malé nezbytnosti. Reflexní prvky. Prát v pračce. Dovoz. Materiál: Výplň / svrchní část: 100 % polyester. Podšívka: 100 % nylon..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

BĚH V CHLADNÉM POČASÍ.

Ve vestě Nike Therma-FIT Repel budeš moct běhat i v chladném počasí. Hřejivá technologie a vodoodpudivý materiál tě společně udrží v suchu a pohodlí. Má i prošívání, které odkazuje na ikonický ševronový střih do V bundy Windrunner.
Pohodlí do chladného počasí - Technologie Nike Therma-FIT využívá tvoje tělesné teplo a v chladném počasí tě příjemně zahřeje. V kombinaci s tkaným materiálem, který odpuzuje vodu, tě udrží v suchu a pohodlí i za deštivého počasí.
Prodyšná hřejivost - Celoplošná syntetická výplň tě zahřeje. Děrování zajišťuje optimální prodyšnost.
Nike DNA v novém - Představujeme novou podobu ikony. Speciální prošívání v novém zpracování odkazuje na ševronový střih do tvaru písmene V bundy Windrunner.
Další výhody:
Rolákový límec udrží teplo u těla. Do bočních kapes na zip se vejdou malé nezbytnosti. Reflexní prvky. Prát v pračce. Dovoz.

Materiál: Výplň / svrchní část: 100 % polyester. Podšívka: 100 % nylon.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Vesty
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Therma-FIT Repel
Vesty
Nike Therma-FIT Repel