-30 % na vybrané nezlevněné zboží

Změnili jsme zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

extra sleva -10 % pro nové členy

Salomon ACTIVE SKIN 4 SET
Salomon ACTIVE SKIN 4 SET
Salomon ACTIVE SKIN 4 SET
Salomon ACTIVE SKIN 4 SET
Kód položky : LC2178200
Salomon

Salomon ACTIVE SKIN 4 SET

Kód položky : LC2178200
Náš aktualizovaný model ACTIVE SKIN 4, který je odrazovým můstkem pro posun na vyšší úroveň při běhu na kratší vzdálenosti, je nyní ještě jednodušší na používání a pohodlnější na nošení. Tkaniny jsou stále stejně měkké a prodyšné, střih je mimořádně stabilní a přepracované náprsní kapsy poskytují snadný přístup k vašim měkkým lahvím..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Náš aktualizovaný model ACTIVE SKIN 4, který je odrazovým můstkem pro posun na vyšší úroveň při běhu na kratší vzdálenosti, je nyní ještě jednodušší na používání a pohodlnější na nošení. Tkaniny jsou stále stejně měkké a prodyšné, střih je mimořádně stabilní a přepracované náprsní kapsy poskytují snadný přístup k vašim měkkým lahvím.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Vesty
Kategorie Doplňky
Pohlaví Unisex
Sport Běh
Značky Salomon
Věk Dospělí

Salomon

Značka Salomon® pochází z francouzských Alp, která nyní sídlí v Metz-Tessy. Salomon se specializuje na výrobu vrcholového sportovního vybavení na lyžování, outdoor a běh. V roce 1947 firmu založil François Salomon společně s jeho ženou a synem Georgesem v Annecy ve francouzských Alpách, kde otvírají první dílnu. Georges pokračuje v otcově šlépějích a pokračuje v podniku. V počátcích se specializovali na výrobu lyží a lyžařského vázání.

Na jaře roku 1992 představili turistickou řadu bot Adventure. Tyto boty sklidily obrovský úspěch, článek v New York Times o nich nesl název: "Výlet do budoucnosti s lehčími botami". Ve stejném roce se Salomon stává nejúspěšnějším výrobcem na olympijských hrách v Albertville a poskytuje vybavení legendám, jako je Edgar Grospiron.

Prozatím bez komentářů
Salomon ACTIVE SKIN 4 SET
Vesty
Salomon ACTIVE SKIN 4 SET