sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™
Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™
Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™
Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™
Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™
Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™
Kód položky : L41110100
Isbn: L41110100
Salomon

Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™

Kód položky : L41110100
Isbn: L41110100
OUTsnap CSWP W je lehká, 3 sezónní středně vysoká obuv sportovního vzhledu, která se skvěle hodí pro každodenní život ve městě i na horách. Má podšívku z mikrofleecu a zimní stélku pro větší hřejivost, ochranný svršek a odpruženou mezipodešev. Podrážka Contagrip® poskytuje jistý záběr na tvrdém i měkkém, mokrém i suchém povrchu. Nepromokavé třísezónní boty v moderním stylu.Elegantní, sportovní styl: Jednoduchý, elegantní svršek je méně objemný než u zimních bot.Pohodlné sportování: Technické know-how společnosti Salomon z oblasti trailového běhu a turistiky nabízí tlumení, pružnost a maximální pohodlí při všech outdoorových aktivitách.Nízká hmotnost a odolnost: Odolný syntetický svršek, podrážka Contagrip® a pata poskytují odolnou ochranu při zachování nižší hmotnosti bot.ClimaSalomon™ Waterproof: Lehká a plně voděodolná obuv poskytující kompletní ochranu před povětrnostními vlivy.All Terrain Contagrip®: Podešev All Terrain Contagrip® je určena pro nejširší škálu různých povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém i nezpevněném povrchu.Svařovaný svršek: Bezešvý svršek s hladkým vzhledem, padnutí a pocit jako v rukavičce.EnergyCell - Mezipodešev EnergyCell: velmi kvalitní EVA pěna, která zajišťuje tlumení nárazů.Všitý jazyk - Látkový pás spojuje jazyk se svrchní vrstvou a brání tak pronikání špíny a kamínků dovnitř boty.Ochrana špičky.Ochrana proti bahnu a znečištění - Ochranný materiál z kůže, syntetiky nebo gumy kolem celé základny boty proti znečištění.Stélka: tvarovaná pěna OrthoLite® - OrthoLite® stélka zajišťuje suché a zdravé prostředí pro vaši nohu a lepší odpružení.Běžné tkaničky..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

OUTsnap CSWP W je lehká, 3 sezónní středně vysoká obuv sportovního vzhledu, která se skvěle hodí pro každodenní život ve městě i na horách. Má podšívku z mikrofleecu a zimní stélku pro větší hřejivost, ochranný svršek a odpruženou mezipodešev. Podrážka Contagrip® poskytuje jistý záběr na tvrdém i měkkém, mokrém i suchém povrchu. Nepromokavé třísezónní boty v moderním stylu.

  • Elegantní, sportovní styl: Jednoduchý, elegantní svršek je méně objemný než u zimních bot.
  • Pohodlné sportování: Technické know-how společnosti Salomon z oblasti trailového běhu a turistiky nabízí tlumení, pružnost a maximální pohodlí při všech outdoorových aktivitách.
  • Nízká hmotnost a odolnost: Odolný syntetický svršek, podrážka Contagrip® a pata poskytují odolnou ochranu při zachování nižší hmotnosti bot.
  • ClimaSalomon™ Waterproof: Lehká a plně voděodolná obuv poskytující kompletní ochranu před povětrnostními vlivy.
  • All Terrain Contagrip®: Podešev All Terrain Contagrip® je určena pro nejširší škálu různých povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém i nezpevněném povrchu.
  • Svařovaný svršek: Bezešvý svršek s hladkým vzhledem, padnutí a pocit jako v rukavičce.
  • EnergyCell - Mezipodešev EnergyCell: velmi kvalitní EVA pěna, která zajišťuje tlumení nárazů.
  • Všitý jazyk - Látkový pás spojuje jazyk se svrchní vrstvou a brání tak pronikání špíny a kamínků dovnitř boty.
  • Ochrana špičky.
  • Ochrana proti bahnu a znečištění - Ochranný materiál z kůže, syntetiky nebo gumy kolem celé základny boty proti znečištění.
  • Stélka: tvarovaná pěna OrthoLite® - OrthoLite® stélka zajišťuje suché a zdravé prostředí pro vaši nohu a lepší odpružení.
  • Běžné tkaničky.

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Zimní obuv
    Skupina Obuv
    Pohlaví Ženy
    Sport Outdoor
    Značky Salomon
    Věk Dospělí
    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™
    Zimní obuv
    Salomon OUTSNAP CLIMASALOMON™