sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
adidas Power VII
Kód položky : IP9774
adidas

adidas Power VII

Kód položky : IP9774
Kód výrobce: KNO37
adidas Power VII je unisex lifestylový batoh, který lze použít k balení knih, cestovních věcí nebo tréninkového vybavení..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

999,00
999,00
999,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • NS Univ.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas Power VII je unisex lifestylový batoh, který lze použít k balení knih, cestovních věcí nebo tréninkového vybavení.

Tento batoh vám poskytne dokonalou organizaci a ochranu vašich věcí, ať už jste kdekoliv. S několika kapsami budete mít všechno nezbytné uspořádané, zatímco polstrovaná přihrádka ochrání váš notebook před nárazy. Odolný materiál je navržen tak, aby vydržel extrémní podmínky od nárazů a škrábanců až po deštivé dny. Nastavitelné ramenní popruhy zajišťují, že nošení tohoto batohu bude pohodlné a přizpůsobitelné vašim potřebám. Bez ohledu na to, zda jste ve městě, na cestách nebo na dobrodružství v přírodě, tento batoh vám bude věrným společníkem. Tento produkt je také hrdým příkladem udržitelnosti, protože je vyroben minimálně z 50 % recyklovaných materiálů. Tímto přispíváte k ochraně životního prostředí, aniž byste museli kompromitovat kvalitu a funkčnost. Oblečte si tento batoh a buďte připraveni na všechny výzvy s elegancí a ekologickým ohledem.

Specifikace:

  • Unisex batoh
  • Nastavitelné ramenní popruhy
  • Logo Adidas
  • Odolné dno
  • Přihrádka na notebook
  • Přední kapsa
  • Zapínání na zip

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Batohy
    Skupina Doplňky
    Pohlaví Unisex
    Sport Trénink
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Performance
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Power VII
    Batohy
    adidas Power VII