sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Tentokrát se nemůžete zmýlit - valentýnské dárky, které budou hitem
Zajímavosti
16.03.2023.
Zajímavosti

Tentokrát se nemůžete zmýlit - valentýnské dárky, které budou hitem

16.03.2023.

Téměř žádný jiný svátek nepřináší tolik vzrušení, pokud jde o výběr dárků, jako Valentýn. Nový rok je pryč, Vánoce jsou pryč a většina dobrých nápadů byla vyčerpána. Kromě toho nyní vybíráme dárek pro výjimečnou osobu, kterou chceme opravdu potěšit, abychom ukázali, jak moc nám na ní záleží, ale také jak dobře ji známe.

NÁPADITÝ, ZÁBAVNÝ NEBO PRAKTICKÝ DÁREK?

Před výběrem dárku si často klademe otázku, zda je lepší, aby byl dárek pro tento svátek praktický, originální nebo zajímavý? A možná je dobré, když je to obojí? Samozřejmě, že žádný dárek není nepřehlédnutelný, pokud znáte osobu, kterou máte rádi. Je hezké, když dáte najevo, že si všímáte, co má váš blízký rád, jaké má záliby a zvyky a co by mohl právě teď potřebovat. Muži zde často chybují, ale i ženám často dochází nápady, proto vám níže nabízíme několik nápadů na zajímavé a užitečné dárky, které vás možná hned nenapadnou, ale druhou osobu potěší.

 

DÁRKY PRO NÍ

Každou ženu nepochybně potěší pozorný dárek, který ukazuje, že si někdo udělal čas na péči, ať už jde o maličkost, nebo ne. Úsilím zde myslíme čas, který si vyhradíte na to, abyste přemýšleli o tom, jaká vaše 

žena nebo přítelkyně je, co má ráda a jaké má koníčky. Je to sportovní typ, nebo spíše příležitostný člověk, má specifické zájmy a vkus?

Pokud je sportovní typ a pravidelně cvičí, pravděpodobně už má vybavení, nebo alespoň jeho většinu. Nové atraktivní a funkční legíny na cvičení nebo sportovní podprsenka však nejsou nikdy zbytečné. Možná už nějakou dobu mluví o tom, že by chtěla začít cvičit, takže skvělou motivací by bylo například měsíční členství ve fitness centru, které nabízí širokou škálu aktivit. Navíc tréninkové tričko, které je zároveň skvělým módním kouskem, nadchne každou ženu. Pro všechny zaneprázdněné maminky, které chtějí cvičit, ale nemají čas chodit do posilovny, by bylo skvělým dárkem nějaký domácí cvičební stroj. Jako bonus navíc je "vychytávka" na poslech hudby dobrým projevem náklonnosti a skvělým motivátorem.

 

Každá žena miluje kabelky, ať už sportovní, nebo ležérní. Vyberte takovou, do které se vejde její vybavení na jógu nebo pilates i vše, co si koupí cestou domů. Batohy jsou v módě a jejich výběr nikdy nebyl větší, takže si každý najde něco pro sebe. Většina z nich má prostor nejen pro cvičební pomůcky, ale také pro notebook, takže jsou ideální volbou pro všechny podnikatelky, kterým tradiční tašky na notebook připadají příliš strohé a vážné k oblečení, které nosí.

Pro všechny dámy, které nemají rády příliš velkou fyzickou aktivitu a dávají přednost lehkým procházkám, může být skvělým valentýnským dárkem organizovaný výlet do přírody. Vzhledem k tomu, že počasí je stále chladné, hodí se pěkná šála, čepice nebo rukavice. Všichni víme, jak je důležité zůstat hydratovaný, takže vaše dáma, ať už je sportovní typ, nebo ne, bude mít radost z originální a kvalitní láhev na vodu.

Pokud jste se svou drahou polovičkou ještě necestovali, ale chcete, lyžování na horách může být tou správnou volbou. V takovém případě by skvělým dárkem bylo lyžařské vybavení, které jí bude vždy připomínat váš první společný výlet. Každopádně pro všechny lidi s dobrodružným duchem není nouze o inspiraci na dárky. Velký výběr outdoorového vybavení, jako je termoprádlo, vám usnadní práci.

DÁRKY PRO NĚJ

Muži, kteří nemají rádi sport nebo ho nesledují, nejsou vzácní, takže pro ženy je vždy snadné najít inspiraci pro dárek. Jistě budete souhlasit, že tričko s erbem jejich oblíbeného týmu je osvědčeným dobrým dárkem. Jděte však ještě o krok dál a spojte tričko se vstupenkami na zápas, na který čekají, nebo s prohlídkou stadionu jejich oblíbeného týmu. Jen málokdo by zůstal k takovému daru lhostejný.

 

Pokud je váš partner sportovní typ, který aktivně cvičí, nemůžete udělat chybu se sportovním vybavením, jako jsou rukavice na cvičení. Dobrou volbou jsou také činky, zejména pokud cvičí rekreačně doma. A pokud hraje fotbal se svou sousedskou skupinou, dobrý fotbalový míč bude hitem. Jako bonus si domluvte placené setkání v halovém fotbale - to je dárek, na který se nezapomíná. Pokud chcete vášnivému fanouškovi basketbalu darovat něco smysluplného, některé z podepsaných basketbalových tenisek dají vašemu partnerovi najevo, že znáte jeho vášeň.

 

Pro vášnivé běžce vyberte funkční vybavení, které váš partner ocení. Výstroj, která je vybavena určitou technologií, usnadňuje námahu a zefektivňuje výkon. A pokud je váš muž přesný opak a dává přednost lehkým, neformálním aktivitám ve městě, stylovou kšiltovku si jistě zamiluje. Nejenže poskytuje ochranu, ale je také skvělým módním doplňkem pro jakýkoliv městský outfit. Nápadů na dokonalý dárek je spousta, a pokud mu věnujete jen trochu času, neuděláte chybu. Jsme tu, abychom vám pomohli a usnadnili výběr, a proto náš internetový obchod nabízí velký výběr oblečení, obuvi a vybavení, kterým můžete obdarovat své blízké na Valentýna.

Sport Vision

Podobné články

16.
Mar.
Zajímavosti
V tomto textu řešíme pochybnosti, které jste museli mít při výběru oblečení na lyžování. Jak se obl&e...
16.
Mar.
Zajímavosti
Začala sváteční euforie a s ní i nakupování dárků. Pokud jsou mezi vašimi přáteli a rodinnými ...