sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Champion Basic Cuff
Champion Basic Cuff
Champion Basic Cuff
Champion Basic Cuff
Champion Basic Cuff
Champion Basic Cuff
Champion Basic Cuff
Champion Basic Cuff
Kód položky : 217746-EM006
Isbn: 217746-EM006
Champion

Champion Basic Cuff

Kód položky : 217746-EM006
Isbn: 217746-EM006
Pánské lifestylové tepláky Champion BASIC CUFF vytvoří dokonalý sportovní vzhled při vašem dalším cvičení. Tyto tepláky jsou vyrobeny z měkké tkaniny v kombinaci vysoce kvalitní bavlny a polyesteru. Elastický pas s nastavitelnou šňůrkou vám umožní nastavit si optimální úroveň pohodlí. Elastické manžety u kotníků je udrží na místě, když jste na cestách. Logo Champion na boku dává všem najevo, že si ceníte pohodlí a kvality nade vše. Pánské lifestylové tepláky Champion BASIC CUFF slibují, že vás budou provázet každým okamžikem a nabízejí pohodlí a jedinečný styl..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Pánské lifestylové tepláky Champion BASIC CUFF vytvoří dokonalý sportovní vzhled při vašem dalším cvičení. Tyto tepláky jsou vyrobeny z měkké tkaniny v kombinaci vysoce kvalitní bavlny a polyesteru. Elastický pas s nastavitelnou šňůrkou vám umožní nastavit si optimální úroveň pohodlí. Elastické manžety u kotníků je udrží na místě, když jste na cestách. Logo Champion na boku dává všem najevo, že si ceníte pohodlí a kvality nade vše. Pánské lifestylové tepláky Champion BASIC CUFF slibují, že vás budou provázet každým okamžikem a nabízejí pohodlí a jedinečný styl.

Specifikace:

  • Elastický pas s nastavitelnými šňůrkami
  • Boční kapsy
  • Logo Champion na boku
  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Kalhoty a tepláky
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Muži
    Sport Lifestyle
    Značky Champion
    Věk Dospělí

    Champion

    Champion je značka, která nyní dokonale zapadá do streetwearového stylu a která na začátku své cesty vyráběla sportovní oblečení. Během své dlouhé historie, která je téměř 100 let stará, se toho hodně změnilo. Za vytvoření značky Champion odpovídají bratři Feinbloomovi, kteří se v roce 1919 v malém městě Rochester v New Yorku rozhodli založit společnost vyrábějící sportovní oblečení. Oba zakladatelé měli velkou oblibu ve sportovních aktivitách a chtěli svými produkty reagovat na nejdůležitější potřeby sportovců. Konkrétně společnost Champions získala výhradní právo zásobovat všechny týmy NBA oblečením. Sportovci jako Michael Jordan a Magic Johnson se pro tuto značku stali živou reklamou.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Champion Basic Cuff
    Kalhoty a tepláky
    Champion Basic Cuff