Prohledejte web
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Nike Phantom GT2 Elite
Kód položky : DR5954-810
Isbn: DR5954-810
Nike

Nike Phantom GT2 Elite

Kód položky : DR5954-810
Isbn: DR5954-810
Oslav největší soutěž v designu plném konektivity a gravitace, který světový šampionát inspiroval. Tyhle kopačky s ohromujícím futuristickým vzhledem určeným pro ty nejlepší hráče na světě mají přilnavou texturu a speciální trakci, která ti umožní převzít kontrolu nad hrou. Kde na světě? - Hledej speciální symboly, které odkazují na hostitele a oslavují největší celosvětový turnaj hry. Souřadnice sídla Nike a symboly energie spojení najdeš blízko paty. Vhodná do každého počasí - Technologie All Conditions Control (ACC) má přilnavou texturu za deště i za sucha, když kličkuješ, přihráváš nebo dáváš góly. Díky této technologii si míč uchovává stejnou trakci a ovladatelnost. Míč na dotek - Konstrukce Flyknit příjemně obepíná nohu pružnými vlákny a sedí jako ponožka. Zpevňuje nohu při prudkém kličkování kolem protihráčů. Podrobnosti o produktu:Vhodné na lehce mokré, krátce střižené trávníky. Šněrování mimo střed. Polstrovaná stélka..
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Oslav největší soutěž v designu plném konektivity a gravitace, který světový šampionát inspiroval. Tyhle kopačky s ohromujícím futuristickým vzhledem určeným pro ty nejlepší hráče na světě mají přilnavou texturu a speciální trakci, která ti umožní převzít kontrolu nad hrou.
Kde na světě? - Hledej speciální symboly, které odkazují na hostitele a oslavují největší celosvětový turnaj hry. Souřadnice sídla Nike a symboly energie spojení najdeš blízko paty.
Vhodná do každého počasí - Technologie All Conditions Control (ACC) má přilnavou texturu za deště i za sucha, když kličkuješ, přihráváš nebo dáváš góly. Díky této technologii si míč uchovává stejnou trakci a ovladatelnost.
Míč na dotek - Konstrukce Flyknit příjemně obepíná nohu pružnými vlákny a sedí jako ponožka. Zpevňuje nohu při prudkém kličkování kolem protihráčů.
Podrobnosti o produktu:
Vhodné na lehce mokré, krátce střižené trávníky. Šněrování mimo střed. Polstrovaná stélka.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Kopačky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Fotbal
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Phantom GT2 Elite
Kopačky
Nike Phantom GT2 Elite