Prohledejte web
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
adidas Crazyfast Elite
Kód položky : IF0691
adidas

adidas Crazyfast Elite

Kód položky : IF0691
Kód výrobce: MCP00
Přibližte se k míči a perfektně miřte s kopačkami adidas X Crazyfast Elite pro teenagery..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.739,00
1.739,00
1.739,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 3 35.5 22
  • 3- 36 22.5
  • 4- 37 1/3 23.5
  • 5 38 24
  • 5- 38 2/3 24.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Přibližte se k míči a perfektně miřte s kopačkami adidas X Crazyfast Elite pro teenagery.

Tyto revoluční kopačky změní vaši hru na hřišti! Nejenže kladou důraz na rychlost, ale také vám umožní posunout hranice obrany. Byly pečlivě navrženy s ohledem na pohodlí a výkon, což je jasně vidět na každém kroku. Svršek kopaček je vyroben z odolného textilu, který poskytuje optimální oporu a zároveň se pohodlně nosí. Límec kolem kotníku zajišťuje, že se kopačky přizpůsobí vaší noze a budete se v nich cítit maximálně pohodlně. Gumová podrážka těchto kopaček není obyčejná. V přední části chodidla má speciální kolíky, které vám poskytnou extra trakci a umožní vám být na hřišti ještě rychlejší. Tato inovativní konstrukce je navržena pro maximální výkon, zejména na tvrdém povrchu. Jsme hrdí na to, že jsme při výrobě těchto kopaček použili recyklované materiály, což je naše malé gesto vůči životnímu prostředí. Snažíme se tak snížit množství plastového odpadu a přispět k udržitelnější budoucnosti. Připravte se na novou úroveň rychlosti a pohodlí na hřišti. Tyto kopačky jsou víc než jen obuv - jsou nástrojem, který vám pomůže dosáhnout vašeho maximálního potenciálu. Buďte první, kdo se seznámí s budoucností sportovní obuvi!

Specifikace:

  • Kopačky pro teenagery
  • Textilní svršek
  • Mělký profil
  • Šněrování
  • Gumová podrážka pro hru na přírodní trávě

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Kopačky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Děti
    Sport Fotbal
    Značky adidas
    Věk Malé děti (4-10 let)
    Sbírka Performance

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Crazyfast Elite
    Kopačky
    adidas Crazyfast Elite