Prohledejte web
Under Armour UA PLAY UP HAT 1
Kód položky : 1361555-481
Isbn: 1361555-481
Under Armour

Under Armour UA PLAY UP HAT 1

Kód položky : 1361555-481
Isbn: 1361555-481
Dívčí sportovní čepice z měkké, úpletové textilie, která skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Vhodné pro sport i volný čas.Super měkká, hladká úpletová textilie pro celodenní komfort. Vnitřní potítko UA Siro zajišťuje dobré přilnutí a pokrytí, ale zároveň je příjemně měkké a prodyšné. Elastický pásek se zadním zapínáním s nápisem Under Armour. UA Free Fit: zakřivený kšilt a nestrukturované čelní panely pro elegantní, nižší profil.Threadborne SIRO - Unikátní materiál SIRO z rodiny ThreadBorne. Materiál je navržený pro přizpůsobení tvému pohybu – vysoká úroveň elasticity a zotavení bez použití elastomeru jako je například Elastin. Oděvy z tohoto materiálu jsou nesmírně lehké, rychle suché, nelepí se, a to vše s příjemným pocitem z materiálu..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
Dívčí sportovní čepice z měkké, úpletové textilie, která skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Vhodné pro sport i volný čas.

Super měkká, hladká úpletová textilie pro celodenní komfort. Vnitřní potítko UA Siro zajišťuje dobré přilnutí a pokrytí, ale zároveň je příjemně měkké a prodyšné. Elastický pásek se zadním zapínáním s nápisem Under Armour. UA Free Fit: zakřivený kšilt a nestrukturované čelní panely pro elegantní, nižší profil.

Threadborne SIRO - Unikátní materiál SIRO z rodiny ThreadBorne. Materiál je navržený pro přizpůsobení tvému pohybu – vysoká úroveň elasticity a zotavení bez použití elastomeru jako je například Elastin. Oděvy z tohoto materiálu jsou nesmírně lehké, rychle suché, nelepí se, a to vše s příjemným pocitem z materiálu.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Kšiltovky
Skupina Doplňky
Pohlaví Děti dívky
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Pro teenagery
Prozatím bez komentářů
Under Armour UA PLAY UP HAT 1
Kšiltovky
Under Armour UA PLAY UP HAT 1