sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Nike Epic Fast
Kód položky : CZ9240-010
Isbn: CZ9240-010
Nike

Nike Epic Fast

Kód položky : CZ9240-010
Isbn: CZ9240-010
IMPOZANTNÍ VÝKON NA KAŽDÉM KILOMETRU. V legínách Nike Epic Fast se středně vysokým pasem tě nic nezastaví. Pružná polyesterová směs tě podpoří při pohybu a síťované díly za koleny ti poskytnou chladivé větrání na každém kilometru. Pas sahá těsně pod pupík a má stahovací šňůrku, takže si je můžeš podle potřeby stáhnout jak potřebuješ. Navíc se ti do několika kapes vejdou všechny drobnosti, které potřebuješ mít po ruce. Alespoň 50% produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken. Nevyčerpatelná energie - Materiál Nike Power je pružný a kompaktní, takže se na něj můžeš spolehnout, i když se do toho při cvičení opřeš. Praktické kapsy na drobnosti - Několik kapes vpředu a vzadu udrží tvoje nezbytnosti v bezpečí. Do zadní kapsy na zip u pasu se ti pohodlně vejde telefon. Dlouhé kilometry bez přehřívání - V zadní části kolen jsou síťované díly, které zlepšují prodyšnost tam, kde je to nejvíc potřeba. Výhody:Vnitřní stahovací šňůrkou si můžeš nastavit pas. Trojúhelníkový klínek ti dovolí volně se hýbat. Materiál s technologií Dri-FIT odvádí pot a příjemně se nosí. Podrobnosti o produktu:Středně vysoký pas. Zaoblené zadní švy. Reflexní logo Swoosh. Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku. Svrchní část: 80% polyester / 20% elastan. Díly: 92% polyester / 8% elastan. Síťovina: 81% polyester / 19% elastan. Podšívka klínku: 100% polyester. Procentuální zastoupení materiálů se může lišit. Skutečný poměr uvádíme na štítku výrobku. Prát v pračce. Dovoz..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

1.349,00
669,00
669,00
Ušetříte: 680,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
602,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

IMPOZANTNÍ VÝKON NA KAŽDÉM KILOMETRU.

V legínách Nike Epic Fast se středně vysokým pasem tě nic nezastaví. Pružná polyesterová směs tě podpoří při pohybu a síťované díly za koleny ti poskytnou chladivé větrání na každém kilometru. Pas sahá těsně pod pupík a má stahovací šňůrku, takže si je můžeš podle potřeby stáhnout jak potřebuješ. Navíc se ti do několika kapes vejdou všechny drobnosti, které potřebuješ mít po ruce. Alespoň 50% produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken.
Nevyčerpatelná energie - Materiál Nike Power je pružný a kompaktní, takže se na něj můžeš spolehnout, i když se do toho při cvičení opřeš.
Praktické kapsy na drobnosti - Několik kapes vpředu a vzadu udrží tvoje nezbytnosti v bezpečí. Do zadní kapsy na zip u pasu se ti pohodlně vejde telefon.
Dlouhé kilometry bez přehřívání - V zadní části kolen jsou síťované díly, které zlepšují prodyšnost tam, kde je to nejvíc potřeba.

Výhody:
Vnitřní stahovací šňůrkou si můžeš nastavit pas. Trojúhelníkový klínek ti dovolí volně se hýbat. Materiál s technologií Dri-FIT odvádí pot a příjemně se nosí.

Podrobnosti o produktu:
Středně vysoký pas. Zaoblené zadní švy. Reflexní logo Swoosh. Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku. Svrchní část: 80% polyester / 20% elastan. Díly: 92% polyester / 8% elastan. Síťovina: 81% polyester / 19% elastan. Podšívka klínku: 100% polyester. Procentuální zastoupení materiálů se může lišit. Skutečný poměr uvádíme na štítku výrobku. Prát v pračce. Dovoz.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Epic Fast
Legíny
Nike Epic Fast