Prohledejte web
adidas Techfit
adidas Techfit
adidas Techfit
adidas Techfit
adidas Techfit
adidas Techfit
adidas Techfit
adidas Techfit
adidas Techfit
adidas Techfit
Kód položky : HF6681
Isbn: HF6681
adidas

adidas Techfit

Kód položky : HF6681
Isbn: HF6681
Kód výrobce: QD206
Dámské cyklistické tréninkové šortky adidas Techfit jsou vhodné pro běhání i do posilovny..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKY - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

Kup 2 různé produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

899,00
899,00
899,00
Ušetříte: 0,01
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Dámské cyklistické tréninkové šortky adidas Techfit jsou vhodné pro běhání i do posilovny.

Nezáleží na tom, jak se cítíte před tréninkem, s cyklistickými šortkami Techfit zažijete nepřekonatelnou spokojenost při každém tréninku. Naše cyklistické šortky jsou navrženy tak, aby podporovaly váš pohyb od samého začátku úseku až po náročnou střední fázi tréninku. Díky strečové konstrukci Techfit můžete očekávat maximální volnost pohybu, zatímco vysoký pas pečlivě zakryje vaši postavu při každém pohybu. Ciťte se svobodně a sebevědomě, ať už míříte na jógu, běh nebo do posilovny. Díky naší revoluční technologii Aeroready jsme si dali za cíl, abyste se cítili pohodlněji než kdykoli předtím. Tato inovativní technologie odvádí vlhkost od těla a udržuje vás v suchu a pohodlí, ať už jste na začátku nebo na konci cvičení. A to není všechno! Jsme hrdí na to, že naše cyklistické šortky Techfit jsou vyrobeny z řady recyklovaných materiálů. Přispíváme tak k boji proti plastovému odpadu a podporujeme udržitelnost. Můžete být nejen skvělí v tréninku, ale také skvělí ve své ekologické stopě. Začněte svou cestu k lepšímu já s Techfitem - kde pohodlí, volnost pohybu a udržitelnost jdou ruku v ruce. Vaše spokojenost není jen cílem, ale zárukou při každém nošení cyklistických šortek Techfit!

Specifikace:

  • Dámské cyklistické tréninkové šortky
  • Elastický pas
  • Vysoký pás
  • Technologie Aeroready

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Legíny
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Trénink
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Performance
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    adidas Techfit
    Legíny
    adidas Techfit